[Tutorial] Install oscam on OpenATV

anwar saheb

Member
Messages
633
Einstellungen
Softcam settings
Show CCcam in extensions ?
Show OScam in extensions ?
 

anwar saheb

Member
Messages
633
[global]
logfile = /home/root/logs/oscam.log
unlockparental = 1
nice = -1
maxlogsize = 2048
waitforcards_extra_delay = 3000
dropdups = 1
emmlogdir = /home/root/logs/
lb_mode = 1

[dvbapi]
enabled = 1
au = 1
user = dvbapiau
boxtype = dreambox

[webif]
httpport = 8080
httphelplang = de
httprefresh = 30
httpallowed = 127.0.0.1,192.168.0.1-192.168.255.255,10.0.0.0-10.255.255.255
hideclient_to = 15
 

anwar saheb

Member
Messages
633
the above is what I found inthe config file?
 

anwar saheb

Member
Messages
633
Unable to connect

Firefox can't establish a connection to the server at 10.0.0.8:16001.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
 

skogly

Member
Messages
72
httpuser = oscam
httppwd = oscam
 

anwar saheb

Member
Messages
633
openatv config
[webif]
httpport = 16001
#httpuser = root
#httppwd = oscam
httprefresh = 20
httpallowed = 127.0.0.1,192.168.0.0-192.168.255.255
httphideidleclients = 1
httpreadonly = 0
 

anwar saheb

Member
Messages
633
what is the ip in the above openatv config?should I write:10.0.0.8:20?i wrote oscam oscam
 

anwar saheb

Member
Messages
633
why do i have to start restart the oscam when i change channels?thank you
 

nam019

New member
Messages
1
any updat?
 

barns

New member
Messages
720
hi friends the link to download [softcam feed wetek_1.0_all.ipk] here and copy it on a USB stick.ist douwn
:-(
 

mach73

Super VIP
Messages
1,047
Menu- enter plugins-menu-enter user feed url this adress
http://secret.mynonpublic.com/wetek then save it green button download plugins u will there softcams ..
 

anwar saheb

Member
Messages
633
please I NEED tutorial on how to install oscam on openhdf.
thank you
 

mach73

Super VIP
Messages
1,047
I told u 50 times on all boards mate u r still asking..
 

anwar saheb

Member
Messages
633
with ME did not worK MATE.I NEED A MIRACLE TO GET THE OSCAM ON THIS******************WORKED?
 

detox1978

New member
Messages
3
Hi All,

I picked up a Wetek Play last weekend and trying to setup OSCam.

I've installed OpenATV onto an SD Card and followed the guide in this thread to install OSCam, which appears to be running (green light). When I browse to http://[wetek-ip]:16001 it returns ERR_CONNECTION_REFUSED

How do I allow my local subnet to browse the web interface?

I can access OpenWebif on http://[wetek-ip]:80

Many thanks
 
Last edited:

detox1978

New member
Messages
3
Hi All,

I picked up a Wetek Play last weekend and trying to setup OSCam.

I've installed OpenATV onto an SD Card and followed the guide in this thread to install OSCam, which appears to be running (green light). When I browse to http://[wetek-ip]:16001 it returns ERR_CONNECTION_REFUSED

How do I allow my local subnet to browse the web interface?

I can access OpenWebif on http://[wetek-ip]:80

Many thanks


Sorted it by manually installing oscam 10660
 

SapoCocas91

New member
Messages
1
Hello!

I've got the openatv 6.0 version installed on a wetek play 2, and it's working, but when I select oscam 10660 a press Start to activate it, it always stays off, showing "no CAM 1 active". What am I doing wrong?
 
Top