Go Back   Sat Universe > Emulators & Cardservers > Chat > CCcam Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

[Help!] Gigablue UE UHD e TsPanel 8.1

CCcam Chat

Reply
  #1  
Old 12-07-2019, 11:22  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
zappomax zappomax is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 7
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default [Help!] Gigablue UE UHD e TsPanel 8.1

Hello,

I had a Gigablue Quad HD with OpenATV 6.3 and since only the cccam 2.3.2 DE Patched could be downloaded from the blue panel, but it stopped every 10 sec., I solved by installing the normal cccam from TSPanel 8.1. Everything worked perfectly and even faster than when the softcam was managed by OpenATV's softcam manager.

Now, however, with the new dec the cccam always installed with the TsPanel no longer works, total darkness. If I check the servers with cccinfo it tells me "webpage not found". The cccam.cfg is always in "etc."

I don't understand why it happens.

I also tried to manually install the ccc with an ipk but then neither the TSpanel nor the softcam manager OpenATV see it.

Any suggestions?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:33.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe