Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

cccam on incubuscamd 0.96

Cuberevo mini - Ipbox 900-910 Chat

Reply
  #11  
Old 08-01-2010, 19:18  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
jojo36 jojo36 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 18
Thanks: 7
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by 112 View Post
Incubuscamd file must be chmod 755in /var/bin folder
try this m8 still not working on the vodka image
Reply With Quote
  #12  
Old 08-01-2010, 19:55  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
hawk_claw hawk_claw is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 17
Thanks: 1
Thanked 11 Times in 8 Posts
Country: Country Flag
Default

[General]
background_execution=0
debug_level=2
log_to_console=1
log_to_file=0
logfile_name=/var/keys/incubusCamd.log
priofile_name=/var/keys/incubusCamd.prio

on_screen_messages_show=1
on_screen_messages_username=root
on_screen_messages_password=
on_screen_messages_key_update=0
on_screen_messages_wait_for_key_update=0
on_screen_messages_ecm=0
on_screen_messages_emm=0

console_logs_broadcast=0
console_logs_broadcast_port=666


webif=1
webif_port=668

[Prov:000000:CaID:0000]
check_priority=cs,cs,cs
cs_protocol_order=cccam
process_emms_on_cs_mode=1
process_emm_g=1
process_emm_s=0
process_emm_u=0
seca3_handler=0
chid=-1
max_check_uphops=2


[Servers]
card_server_url=cccam://user_name: [email protected]: port / yes
# end of file
remove extra spaces in the last line
now i did set it to log to,just type the ip of your receiver followed by :668 to really see whats going on
lets say your receiver ip is 192.168.1.1
go to your web browser and type the address 192.168.1.1:668
this way you well see the log on incubuscamd

hope that helps

Last edited by hawk_claw; 08-01-2010 at 19:58..
Reply With Quote
  #13  
Old 08-01-2010, 19:59  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
hawk_claw hawk_claw is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 17
Thanks: 1
Thanked 11 Times in 8 Posts
Country: Country Flag
Default

make sure that the prio file (incubuscamd.prio) is in the right folder as written in your config file
Reply With Quote
  #14  
Old 08-01-2010, 23:23  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
jojo36 jojo36 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 18
Thanks: 7
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

ok will try that and let you know how i get on
Reply With Quote
  #15  
Old 09-01-2010, 01:44  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
zboard's Avatar
zboard zboard is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: south west uk
Posts: 143
Thanks: 431
Thanked 163 Times in 28 Posts
Country: Country Flag
Default hi

look in the plugins and set it up as on the vodka images u run the cc-cam or the newcs client.
Reply With Quote
  #16  
Old 17-01-2010, 23:21  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ianskill ianskill is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 51
Thanks: 12
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

can i ask if this is suitable for the 9000 model?
Reply With Quote
  #17  
Old 18-01-2010, 01:48  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
jamie-warez's Avatar
jamie-warez jamie-warez is offline
 
Join Date: Nov 2008
Location: Scotland
Posts: 700
Thanks: 287
Thanked 350 Times in 199 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
can i ask if this is suitable for the 9000 model?
Yea m8 but as cliant only works like a charm.
Your Cline needs to be changed a little. and some changes need to be made to the default config file..
__________________
Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
All Advice Given Is Fore experimental and educational purpose only
Use the "THANKS" button
============================
If i have helped you and you would like to give something back this community.
then please support this forum with a small donation Thanks!

Last edited by jamie-warez; 18-01-2010 at 01:53..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to jamie-warez For This Useful Post:
paho (28-02-2010)
  #18  
Old 18-01-2010, 14:48  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ianskill ianskill is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 51
Thanks: 12
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

i changed them as shown here.all i get is server invalid in logs
Reply With Quote
  #19  
Old 20-01-2010, 20:18  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
lucianko lucianko is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by 112 View Post
Incubuscamd file must be chmod 755in /var/bin folder
Confirm !
Reply With Quote
  #20  
Old 04-05-2010, 08:11  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
drnaeed drnaeed is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 20
Thanks: 10
Thanked 7 Times in 6 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by jamie-wareez View Post
Code:
background_execution=0
debug_level=2
log_to_console=0
log_to_file=0
logfile_name=/hdd/incubusCamd.log
softcamfile_name=/var/keys/SoftCam.Key
priofile_name=/var/keys/incubusCamd.prio
on_screen_messages_show=1
on_screen_messages_username=root
on_screen_messages_password=taxan0
on_screen_messages_key_update=0
on_screen_messages_wait_for_key_update=0
on_screen_messages_ecm=0
on_screen_messages_emm=0
console_logs_broadcast=0
console_logs_broadcast_port=666
webif=0
webif_port=668
cs_protocol_order=cccam
process_emms_on_cs_mode=1
[Prov:000000:CaID:0000]
check_priority=cs
process_emm_g=1
process_emm_s=1
process_emm_u=1
seca3_handler=0
[Servers]
check_priority=cs
card_server_url=cccam://username:[email protected]:15000
card_server_url=cccam://username:[email protected]:15001
Like above should work you can also use just one server the other is just a backup!
logfile_name=/hdd/incubusCamd.log

This line has mentioned in it hdd but I donot have hdd installed in my CubeRevo-mini
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:50.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe