Go Back   Sat Universe > Cams > Cam chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

OpenATV 6.2 and CI Plus (CI+ 1.3 FRANSAT)

Cam chat

 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 30-12-2018, 15:25  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
sector_d sector_d is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 27
Thanks: 3
Thanked 24 Times in 10 Posts
Country: Country Flag
Default OpenATV 6.2 and CI Plus (CI+ 1.3 FRANSAT)

Hello,

I have an Octagon SF4008 and I managed to put it to work with my original FRANSAT CI+ module in old Open ATV 5.3 or 6.0 (can't remember exactly).

But after upgrade to OPEN ATV 6.2, I never managed to do the same. I already installed latest CI helper plugin, but it did not produce any effect.
Now, while testing on 5ºW the cam updated it self. It is now in restart loop, and doesn't clear any channel. The cam is tested on Samsung TV with CI+ slot and works ok. Means also card is updated.

Any ideas how to diagnose this problem?
Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:50.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe