Nyt look til Eurosport fra 5. april

Fisk51

VIP
Messages
4,155


5. april 2011 ændrer Eurosport form og præsenterer et helt ny image med det opdaterede logo, ny kanal-grafik og nye lyd-profil.
Siden 1989 har Eurosport vokset fra en tv-kanal til et europæisk mediehus, der fungerer på tværs af flere platforme. Det nye image afspejler dette og har til formål at skabe et renere miljø med Eurosports kerneværdier; følelser, LIVE og en mangfoldighed er i centrum.
Brand-profil og opdateringen af grafiske elementer vil blive lanceret på tv, online og mobil samt i reklamer og print. Den nye visuelle identitet giver ligeledes Eurosport mulighed for fremtidig ekspansion og nye produktlanceringer.
- Vi følte, at tiden var inde til at modernisere og styrke vores brand for at afspejle vores position samt for fremtidig ekspansion. Livesport skaber stærke reaktioner fra seerne, og vi ønskede at skabe et miljø, der er baseret på det, og sætter fansene i centrum. Eurosport sender desuden mere end 150 forskellige sportsgrene på vores platforme, og vi har integreret en mangfoldighed i vores brand til at understrege, at vi er en tv-kanal for alle sportsgrene og alle sportsfans, fortæller Laurent-Eric Le Lay, adm. direktør for Eurosport-gruppen.
Efter 20 år har Eurosports brand en stor genkendelighed hos europæerne, hvor en undersøgelse bekræfter en brand awareness i Europa på 91 procent*. Eurosport har valgt at bevare det velkendte logo med et friskere og mere moderne design. Den største ændring er sket i de elementer omkring logoet.
Ny kanalgrafik og helt nye promotionklip er udviklet og designet af det Paris-baserede produktionsbureau Les Télècreateurs, der sætter fans og deres følelser, i forbindelse med sport, i centrum. Seks helt nye brandfilm er blevet produceret, alle baseret på en central følelse: glæde, vrede, sympati, opmuntring, overraskelse og angst, taget ud fra 18 forskellige sportsgrene. De seks brandfilm kan ses via nedenstående link.
Det nye on-air-look består således af kanalgrafik under Eurosports udsendelser (resultater / status, fremtidige programmer) til kommercielle elementer (pop-ups, tekst, bannere, introer og bumpers). Grafikken vil ligeledes gøre det lettere og hurtigere for seerne at modtage nye informationer.
Der er også udviklet en ny lydprofil, som er lavet af det prisbelønnede hollandske bureau Massive Music, og vil blive implementeret i promotionfilmene og programpræsentationer.
 
Top