Netflix disponibil ACUM in Romania!

Alex99

Registered
Messages
661
Platforma americană Netflix, care deţine o arhivă online de câteva mii de filme şi seriale TV şi a început în ultimii ani să creeze şi conţinut original, este disponibilă, începând de miercuri, şi pe piaţa din România.

netflix-afp.jpg


Printre producţiile disponibile spre a fi vizionate din România se numără "Dexter", "Arrow", "Spartacus", "Better Call Saul", "Hannibal" etc.
Lansarea în România a serviciului video-on-demand Netflix face parte din strategia acestei companii americane de a se extinde la nivel mondial. În prezent, platforma Netflix este disponibilă în peste 70 de teritorii la nivel internaţional. În octombrie 2015, Netflix raporta aproape 70 de milioane de abonaţi la nivel mondial, între care se numără şi peste 43 de milioane în SUA.
Platforma Netflix, care s-a lansat în 1997, în Statele Unite, deţine o arhivă online de câteva mii de filme şi seriale TV şi a început în ultimii ani să creeze şi conţinut original.
Netflix a devenit o veritabilă forţă la Hollywood, graţie unor seriale extrem de populare şi apreciate de critici, precum "House of Cards" şi "Orange is the New Black".
Printre numele mari din industria de divertisment americană care au încheiat contracte de colaborare cu Netflix se numără actriţa şi regizoarea Angelina Jolie şi actorii Adam Sandler, Leonardo DiCaprio şi Mark şi Jay Duplass.

http://www.mediafax.ro/cultura-media...mania-14957339
 
Last edited by a moderator:

leneceu

Registered
Messages
11
Pacat ca nu te lasa trial numai daca dai card sau paypal as fi vrut sa vad de ce este in stare,daca sunt subtitrari...
 

hexsat

Registered
Messages
5
Tot continutul oferit Ro este subtitrat, daca alegi si o alta limba in meniul web pentru un utilizator divers o sa ai subtitrare si in ita,fra,de.. chiar si turca.. plus limbile dublate.
Acum moda a prins la orasele cu net bun si sunt multi care renunta la cablu pentru netflix..si HboGo

Plus ca-l puteti imparti intre 4 prieteni.. daca nu mai multi(in acelasi timp)

Cont de testare poti cere pe unele forumuri dar majoritatea sunt sud americane sau exotice (nu ai sub in romana).. daca schimbi limba utilizatorul principal te observa si schimba parola..
 
Last edited:
Top