Mere HD fra Canal+ i efteråret

Fisk51

VIP
Messages
4,155
Canal+ byder snart på 4 HD kanaler

Tidligere har vi kunne berette at Canal+ Film HD bliver til en spejlkanal af Canal+ First HD fra 19. august. Men det er ikke den eneste ændring på HD fronten fra Canal+ i løbet af efteråret. 20. august lanceres CANAL+ SportExtra HD som skal byde på endnu mere sport i HD med fokus på La Liga Serie A og svenske fodbold og ishockey i HD-kvalitet. Det meste ekstra sport i HD er i weekenden og SportExtra HD sender da også kun fra lørdage fra 07.00 – til mandag morgen kl 07.00. I den øvrige sendetid sendes CANAL+ HITS HD. Canal+ Hits dukker op i en HD spejludgave fra 1. oktober.
Kanalerne bliver i hvert fald i første omgang dog udelukkende tilgængelige for Canal Digitals parabolkunder, men f.eks. YouSee først senere efter kanalomlægninger til november vil tage stilling til om der er plads til kanalerne hos dem.
“CANAL+ er som altid med forrest i feltet, når det gælder teknisk kvalitet. I dag tilbyder vi både tv i HD og 3D, og i løbet af efteråret får vores abonnenter et endnu større udbud i HD-formatet. Vil man opleve fodboldstjerner som Messi, Ronaldo, Sneijder og Zlatan eller storfilm som f.eks. Inception i HD, så er CANAL+ det oplagte valg“, udtaler Johan Kleberg, Administrerende direktør hos CANAL+.
Dog løser disse HD planer ikke problematikken i forhold til serier i HD hos Canal+, som jo forsvinder i forbindelse med at Canal+ Film HD bliver til en spejlkanal af Canal+ First fra 19. august.
Her programmet for Canal+ Sport Extra HD i august

Lørdag 20 august

19.00 LIVE! TENNIS: WESTERN & SOUTHERN FINANCIAL GROUP MASTERS/CINCINNATI
20.30 LIVE! TENNIS: WESTERN & SOUTHERN FINANCIAL GROUP MASTERS/CINCINNATI
Søndag 21 august

11.55 LIVE! LA LIGA Rayo Vallecano – Mallorca.
14.25 LIVE! HOLLANDSK LIGA VVV Venlo – Ajax.
17.55 LIVE! LA LIGA R Madrid – Ath Bilbao


Lørdag 27 august

17.55 LIVE! SERIE A Siena – Fiorentina. Serie A
20.40 LIVE! SERIE A Cagliari – Milan. Serie A.


Søndag 28 august

11.55 LIVE! LA LIGA
15.55 LIVE! LA LIGA
17.55 LIVE! SERIE A Napoli – Genoa. Serie A
20.40 LIVE! SERIE A Inter – Lecce. Serie A


Kilde: Canal+ presse Sverige/Danmark / Tip: Kristian
 
Top