Konvertim per enigma2

periklis6

New member
Messages
89
Mirembrema te gjitheve!
Kam nje linje qe ma dhane per ta vendosur ne Mag254 e cila eshte kjo:
http://------------------/get.php?username=----------&password=Bdta5uFDgQ&type=dreambox&output=ts
A ka ndonje menyre qe kete linje ta vendos tek dreamboxi im 800hdse me putty ose me dcc ose me tjeter?Flmn.
 

tinial

New member
Messages
122
wget -O /etc/enigma2/iptv.sh "___Vendos linkun qe te kane dhene deri tek fundi i password-it_____&type=enigma22_script&output=mpegts" && chmod 777 /etc/enigma2/iptv.sh && /etc/enigma2/iptv.sh

pastaj hyr me telnet ne box dhe copy paste komanden me lart
 

periklis6

New member
Messages
89
Faleminderit shume Tinial per informacionin!
 
Top