T
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Pershendetje shoku kam nje resiver hd Pingulux plus ka dhe nje ccam por kanalet HD te Digitalbit nuk me punojn fare vetem Kartela e tringut keni ndo nje ide se si mun te ja dal pa shpenzuar me teper ju falimnderit per ndim !!
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top