M
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • pershendetje miri80
    kam nje aparat star sat sr-x6300cu super gjate ndezjes shfaq ne ekran "BOOT" per nja 5 sekonda pastaj shfaq "ON" dhe nuk lidhet me porten serial te gjitha programet qe kam provu japin "target not connect or target is error status" do te doja ndihmen tende si dhe te shqiptareve te tjere qe po shoh ne kete forum
    klm pres pergjigje
    o miro me ndihmo po pate mundesi.kam nje aparat starsat sr-1000hd premium.dua te lidhem me internetin dhe ndonje server per te.te lutem.fredi burrel.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top