K
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • shoku dicka bere un ketu dhe mu fshine te gjitha mesazhet dhe nuk mbaj mend perse kemi biseduar bashke.po patjeter qe nuk e kam problem ne qoftese ke deshire te me ndihmosh je i nderuar po vetem se nuk e di se si mund te komunikojme bashke si mund ta di qe je ne kompiuter qe te vendos teamviever.faleminderit
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top