G
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings About

 • sal. as vrea sa ma ajuti cu o problema, vreau sa fac home sharing p o cartela f.... activa si am inteles ca nu pot cu amiko 8820 si un optibox puls pvr. da.mi si mie niste delalii referitoare la c echipamente trebuie sa imi cumpar, daca pot sa fac home sharing cu cablu de retea rj45, daca imi trebuie ruter....
  multumesc anticipat.
  Salut gogoman

  Am o problema de decizie. Nu stiu ce receiver satelit HD sa imi cumpar. Am avut un Neotion Box si tocmai a crapat (avea aprox 8 ani). Bugetulmeu este de aprox 1000 RON, am televizor Plasma 50´ si doresc sa vad niste canale HD. M-am lasat de satelit in urma cu vre-o 3 ani dand a picat Premiere pe Neotionbox si sunt complet depasit/disperat. Te rog sa ma sfatuiesti ce sa imi i-au, un receiver la care se poate mesteri ceva... la neotion box i-am dat de cap la vremea respectiva cu firmware update, plugins, etc dar acum nu stiu incotro sa o apuc.

  Multumesc foarte mult in avans ....
  Salut -domnule gogoman !!! Ertaţi de deranj, dar vreau să vă mulţumesc şi pentru primirea foarte bună primită şi pe siteul D-ră !!! Dar accolo nu ştiu pe ce butoane se apasă să postez. Cu multă stimă şi respect !!!
  Salut.Am o rugaminte la tine-ma poti ajuta cu o linie cccam de proba,daca ai sky it.Sant incepator
  Nu stiu ce se petrece dar pe Yahoo nu îmi raspunzi la mesaje!Te vad logat uneori si nimic.Sper ca nu esti suparat, nu vad de ce ai fi! Poate te anunti , ca aici vad ca postezi zi de zi câte ceva!Weekend minunat!
  Salut!Ai rezolvat cu Windows-ul? Ti-am scris pe Yahoo si nu mi-ai raspuns!Sper ca e totul ok!Multa sanatate!
  Iam sorry for my inglish,but I need your help,I dont see My theatre with the EMUNATION SC,WHY?
  If you can send me the awnser for my email:[email protected]
  because I have problem with the Internet,because I live in Cuba
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top