Etalagekanaal CanalDigitaal in settopbox pakket

wij

Registered
Messages
2,976
Etalagekanaal CanalDigitaal in settopbox pakket


Al sinds enige maanden zendt CanalDigitaal een het zogenaamde themakanalen pakket uit op de Astra 3 satelliet op 23,5 graden oost. Voor ontvangst van dit zenderpakket dient de abonnee een extra abonnement af te sluiten. Echter het etalagekanaal zal vanaf vandaag voor iedere CanalDigitaal abonnee zichtbaar zijn.

In dit themakanalen pakket wordt ook een zogenaamd CanalDigitaal etalagekanaal uitgezonden. Nadat in de afgelopen maanden de zenders Car Channel en Family7 te zien waren op dit kanaal zal het de gehele maand februari de beurt zijn aan Discovery Civilisation.

Discovery Civilisation leidt de kijker langs gebeurtenissen die het lot van landen hebben bepaald en een aanzet hebben gegeven tot de ontwikkeling van culturen en religies. Van de farao's in het oude Egypte tot de King of Rock & Roll, Discovery Civilisation neemt de kijker mee op een reis door de tijd.

CanalDigitaal heeft vanaf vandaag ook nog een verandering doorgevoerd. Was dit etalagekanaal de afgelopen maand alleen beschikbaar voor abonnees van dit themakanalen pakket zal vanaf vandaag iedere CanalDigitaal abonnee deze zender kunnen zien. De zender is namelijk vanaf vandaag via het instapabonnement settopbox pakket te zien zijn.

Na Discovery Civilisation zullen NostalgieNet (maart) en AT5 (april) uitgezonden gaan worden via het etalagekanaal van CanalDigitaal.

Het digitale themakanalen pakket van CanalDigitaal op Astra 3 bestaat uit de zenders Discovery Science, Discovery Travel & Living, Playboy TV, National Geographic Wild, MGM, /Geschiedenis, Holland Doc, Humor TV en Consumenten TV. Naast deze zenders zijn er twee etalagekanalen. Naast het etalagekanaal van CanalDigitaal is er ook een etalagekanaal van de publieke omroepen onder de naam Nederland 4. Op deze zenders zullen de Nederland 4 zenders die niet zijn vertegenwoordigd in het CanalDigitaal themakanalen pakket in roulerende vorm tijdelijk te zien zijn
 
Top