Go Back   Sat Universe > Samsung > Samsung Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Key bin - Ram - discussion

Samsung Chat

Reply
  #11  
Old 23-04-2008, 17:27  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
maumixio's Avatar
maumixio maumixio is offline
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,633
Thanks: 2,754
Thanked 10,020 Times in 2,111 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by minda View Post
hallo TvGlobo alles dunkel - Polsat - AU
In english = all dark? Switch on your TV set and Polsat AU for version 7.5 not belowe
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to maumixio For This Useful Post:
oleho (28-06-2008)
  #12  
Old 08-05-2008, 15:02  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
vertigoneh's Avatar
vertigoneh vertigoneh is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
Thanks: 11
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

I have problem with swiss chanell (SFDRS) since Emu v 7.3, now I'm using EMU 7.5 and cruiser ram bin, and Reseting to EMU defaults didn't make any difference.
Reply With Quote
  #13  
Old 08-05-2008, 15:04  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
k@lkov's Avatar
[email protected] k@lkov is offline
 
Join Date: Dec 2007
Location: Joe Louis Arena
Posts: 10,004
Thanks: 26,505
Thanked 38,900 Times in 8,801 Posts
Default

That channels use via 2, so don't work anymore with emu.
__________________
Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
All the files available here are kept for experimental and educational purpose only
NO CARD SHARING DISCUSSIONS
No support via PM
Use the "THANKS" button
Read the next few threads and all will be OK:

---> RULES <---
---> RESPECT TO BE RESPECTED <---
---> ATTACHMENT DOWNLOAD LIMITS <---
---> THANKS BUTTON <---
---> SIGNATURE <---
http://www.sat-universe.com/imagehos...a5bf67c301.gif


Reply With Quote
The Following User Says Thank You to [email protected] For This Useful Post:
oleho (28-06-2008)
  #14  
Old 08-05-2008, 21:36  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
cuorino cuorino is offline
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,073
Thanks: 153
Thanked 964 Times in 196 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by vertigoneh View Post
I have problem with swiss chanell (SFDRS) since Emu v 7.3, now I'm using EMU 7.5 and cruiser ram bin, and Reseting to EMU defaults didn't make any difference.
Swiss channels are in via 2.6
__________________
Dreambox 7020HD - GIBERTINI 150 - Invacon C120 - Attuatore Superjack 18' - Posizionatore V Box II
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cuorino For This Useful Post:
oleho (28-06-2008)
  #15  
Old 09-05-2008, 01:18  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
vertigoneh's Avatar
vertigoneh vertigoneh is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
Thanks: 11
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Swiss channels are in via 2.6
So it means just forget about them ?
Reply With Quote
  #16  
Old 09-05-2008, 22:58  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
cuorino cuorino is offline
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,073
Thanks: 153
Thanked 964 Times in 196 Posts
Country: Country Flag
Default

Yes.
__________________
Dreambox 7020HD - GIBERTINI 150 - Invacon C120 - Attuatore Superjack 18' - Posizionatore V Box II
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cuorino For This Useful Post:
oleho (28-06-2008)
  #17  
Old 11-05-2008, 11:30  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
maleksea maleksea is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 10
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

yes, swiss channel don't work for all demo
Reply With Quote
  #18  
Old 13-05-2008, 23:58  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
amiree777 amiree777 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default key bin

thanks of your try for sat-universe.

Last edited by amiree777; 14-05-2008 at 00:03..
Reply With Quote
  #19  
Old 21-05-2008, 17:20  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
khosronejad khosronejad is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

thanx to every body
Reply With Quote
  #20  
Old 23-05-2008, 11:12  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
maleksea maleksea is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 10
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

Hello oys.
I shall want to know how to enter key ART and SHOTIMES (Nilesat 7°W)in irdeto and also ENTV + bouchaoui TV (AB3 5°W) on Biss?
I enter it but I believe that I make a mistake in provider and that does not work?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:20.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe