Go Back   Sat Universe > Samsung > Samsung Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

help me dsr 9500 a ci

Samsung Chat

Reply
  #1  
Old 29-11-2013, 21:22  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
batzumaru batzumaru is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Thumbs up help me dsr 9500 a ci

hello guys
help me how can I update the fw of dsr9500a there otherwise I have to throw
version loader 700 software 121 hardware 512
thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 29-11-2013, 22:41  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
mbas68 mbas68 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 19
Thanks: 100
Thanked 10 Times in 7 Posts
Country: Country Flag
Default

on this model's nothing you can make it there in the original software itself
Reply With Quote
  #3  
Old 30-11-2013, 11:37  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
batzumaru batzumaru is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

hello thanks for the reply
then you say I have to throw?
Reply With Quote
  #4  
Old 03-12-2013, 21:54  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
cuorino cuorino is offline
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,073
Thanks: 153
Thanked 964 Times in 196 Posts
Country: Country Flag
Default

Unfortunately the 700 loader is impossible to change.
Regards
__________________
Dreambox 7020HD - GIBERTINI 150 - Invacon C120 - Attuatore Superjack 18' - Posizionatore V Box II
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:33.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe