Go Back   Sat Universe > Technomate > Technomate Files > Technomate HD Firmware

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

New Firmware For Technomate 800HD

Technomate HD Firmware

Reply
  #1  
Old 30-05-2010, 15:02  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
juli13's Avatar
juli13 juli13 is offline
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 9,994
Thanks: 6,620
Thanked 56,251 Times in 8,840 Posts
Default New Firmware For Technomate 800HD

30.05.2010

Code:
Download all  files.

Double click the first file (or right click and select extract to)
Files will extract to a folder called TM800_update
Open this folder
Copy the TM800_update.bin file to a USB stick

Follow the instructions in the pdf file

The satellites.xml has its own instructions, and is for if you overwrite the original one and lose channels. This is rectified in the next release.

Functions in TM-800 not yet 100% ready ::::> but will be completed soon

Remote button are:

POS/TV-RAD/INSTALL/TV-AV/AUDIO/T.TEXT/SUB-T/TIMER/HDD/REC.LIST/MEDIA

Bookmark and all recording functions.

Any function that is not ready when requesting will have the onscreen message :::>Not ready<::::

When each functions gets fixed there will be new image for download. 

These functions have been temporarily disabled to ensure stability of the image as a whole, once a function is completed, and the updated image released, the completed part of the image will be 100% stable.

Top priority coming in the next image are audio and HDD
thx digidude
Reply With Quote
The Following 9 Users Say Thank You to juli13 For This Useful Post:
Blade (30-05-2010), bobble (02-08-2013), Brummie (30-05-2010), cnador (03-03-2015), [email protected] (30-05-2010), Minicat (30-05-2010), miri80 (30-05-2010), sky star 2 (08-07-2010), tani1 (30-05-2010)
  #2  
Old 01-06-2010, 14:51  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
juli13's Avatar
juli13 juli13 is offline
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 9,994
Thanks: 6,620
Thanked 56,251 Times in 8,840 Posts
Default

TM800-UR-1.0.0

01.06.2010

Code:
improved

- 1-after factory reset removed default bouquet
- 2-added function to view mac-address in top title of lan menu
- 3-improve factory reset( below 3 function added )
- if you install none compatible channel list , it will removed automatically
- if you remove default cam(now CCcam2104), it will be installed again
- if you use different satellites.xml, it will be restore default TM satellites.xml
- 4-when you select USALS, you will show "Positioner setup" menu.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to juli13 For This Useful Post:
Benkurd (02-06-2010), miri80 (03-06-2010)
  #3  
Old 02-06-2010, 22:59  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
juli13's Avatar
juli13 juli13 is offline
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 9,994
Thanks: 6,620
Thanked 56,251 Times in 8,840 Posts
Default

New firmware for Technomate 800HD 02.06.2010

What is new:

-Disable LPCM audio
-reset only channel , softcam and skin after factory reset
-split softcams for protect ipkg remove bug ( softcams(bin) + softcams.config(config)
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to juli13 For This Useful Post:
[email protected] (02-06-2010), miri80 (03-06-2010)
  #4  
Old 05-06-2010, 15:13  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
juli13's Avatar
juli13 juli13 is offline
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 9,994
Thanks: 6,620
Thanked 56,251 Times in 8,840 Posts
Default

New firmware for Technomate 800HD 05.06.2010

What is new:

1-Zapping time
2-Remote response
3-in some channel there is audio thick
4-AC3
5-warning message ..while waiting to process a function
6-skin compatibility to stop hang-up
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to juli13 For This Useful Post:
[email protected] (05-06-2010), miri80 (12-06-2010)
  #5  
Old 11-06-2010, 15:01  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
juli13's Avatar
juli13 juli13 is offline
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 9,994
Thanks: 6,620
Thanked 56,251 Times in 8,840 Posts
Default

TM800-UR-1.0.0-

11.06.2010

LATEST IMPROVEMENTS

1-There will be 2 types of remote command.
when an image is downloaded it will have default remote keys no need to activate below function,
only time you use this function when pressing a key and getting wrong function.
To change remote command ****> press "EXIT" 5 times in front panel circular blue light will blink 3 times after that its ok.
2-. added internet update function
- "software Update by Internet", if you press LAN->blue,, There will be pre tested image"
3- (BETA)"software Update by Internet", press LAN->MENU->0->MENU
there will be beta amige.Warning ,,,it is only beta not fully tested,
( Warring : after updating it will be factory reset , you will lose all settings except emul config )
3. added internet update from front panel no need of connecting to any TV,
Turn on tm-800 "Checking Key" message appears , press "EXIT" .
it will update by Lan with Latest image automatically ,
4. added "AC3 downmix - On / Off" function
5. improve video quality in only cvbs and YPbPr
6. fixed blue screen when Lan button press in booting..
7. when channel remove, all channel list in memory restore by default
-----------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to juli13 For This Useful Post:
dog1 (11-06-2010), miri80 (12-06-2010)
  #6  
Old 12-06-2010, 15:11  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
juli13's Avatar
juli13 juli13 is offline
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 9,994
Thanks: 6,620
Thanked 56,251 Times in 8,840 Posts
Default Firmware for Technomate 800HD 12.06.2010

12-06-2010

LATEST IMPROVEMENTS

1. Fixed memory leak.
Old image was losing memory after few hours picture was freezing
that bug of memory leak now fixed ,
Also freezing was not caused by heat it was memory leak,
-------------------------
I you have image dated 11-06-2010 you can download by INTERNET pressing LAN+blue button
Or from off/on wait until you see checking key then press exit once it will download
Or by mini web off/on see checking key press ok on the front panel
------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to juli13 For This Useful Post:
Minicat (12-06-2010), miri80 (12-06-2010), volante (12-06-2010)
  #7  
Old 15-06-2010, 15:09  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
juli13's Avatar
juli13 juli13 is offline
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 9,994
Thanks: 6,620
Thanked 56,251 Times in 8,840 Posts
Default Firmware for Technomate 800HD 15.06.2010

TM800-UR-1.0.0-15/06/10

LATEST IMPROVEMENTS

1. Remote control repeat function fixed.
2. fixed the bugs (internet/usb/miniweb)
3. usb update by mini webb added to get min web( when vfd show "Checking Key" in booting, press "MENU" button in front)
4. fixed bugs of backup/restore in ur and ursr ( only emul config)
5. fixed reboot after updating.
6. Display added message ("UR" in top right of booting logo)
7. added message in top title of miniweb
WELCOME to your MINI WEB UR
8. added message in vfd
Loading PLi-E2 UR or ur sr...
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to juli13 For This Useful Post:
[email protected] (16-06-2010), miri80 (15-06-2010), mosaabsat (15-06-2010), tani1 (15-06-2010)
  #8  
Old 01-07-2010, 22:00  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
tani1's Avatar
tani1 tani1 is offline
 
Join Date: Oct 2007
Location: The Land of Eagles
Posts: 17,378
Thanks: 22,606
Thanked 164,877 Times in 17,659 Posts
Country: Country Flag
Default

TM-800- UR-30-6-10

Improvements and few functions fixed.

1-mgcamd1.35, mgcamd1.30 and mgcamd-config in blue pannel.
2-subtitle
3-teltext
4-when wrong channel list installed or pid
Auto recovery updating function.
5-Improved booting
6-some channels piexsolations.
7-volume level

8-Fix for {Technomate or starting message } in front display after downloading a new image or other circuminstances.
How to do it.
1-Insert usb with imge unzippt /OFF/ON play with stand by button untill you see miniroot wait to see box ip press menu download will start.
2nd part of download
1-inset USB with TM800_Boot0
2-off/on from rear wait until you see checking key /press menu it will take few seconds to finish
Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to tani1 For This Useful Post:
[email protected] (02-07-2010), Minicat (01-07-2010), miri80 (02-07-2010), strone (01-07-2010), volante (01-07-2010)
  #9  
Old 08-07-2010, 00:39  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
juli13's Avatar
juli13 juli13 is offline
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 9,994
Thanks: 6,620
Thanked 56,251 Times in 8,840 Posts
Default Firmware for Technomate 800HD 07.07.2010

08.07.2010

LATEST IMPROVEMENTS

-Stand by off-on picture freezing fixed
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to juli13 For This Useful Post:
Minicat (08-07-2010), miri80 (10-07-2010), sky star 2 (08-07-2010)
  #10  
Old 15-07-2010, 13:25  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
tani1's Avatar
tani1 tani1 is offline
 
Join Date: Oct 2007
Location: The Land of Eagles
Posts: 17,378
Thanks: 22,606
Thanked 164,877 Times in 17,659 Posts
Country: Country Flag
Default

TM-800- UR-15-07-10
Quote:
Changes:

1-Added in av setting resolution function ( support only pal, ntsc, 480p-60, 576p-50, 1080i-50, 1080i-60, 1080p-24, 1080p-30 )
menu -> setup -> System -> A/V Settings
2- Hot key V.FORMA in rcu
wizard in first setting menu
3- added pvr function
(it is ready for only recoding and playing)this function is very basic later date there will be full function pvr }
just record can watch another channels at the same time
{ No rewind -forward or other functions }
4- added hot key "UHF" function
5- added hot key "TV/AV" function in rcu
6- added hot key "INSTALL" function in rcu (only old rcu)
7-added hot key "POS" function in rcu
8- added deep standby function {press and hold stand by button }
9- improve "Changing Box Password" (ask current password)
10- fixed channel list bug
11- fixed power function bug
12- fixed network bug
other remaining functions will be fixed with in next 30 days
there will not be any image re leased for next 30 days
Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to tani1 For This Useful Post:
Benkurd (15-07-2010), Blade (15-07-2010), dog1 (15-07-2010), Dr.Dream (15-07-2010), Minicat (15-07-2010), rasp (17-07-2010), strone (15-07-2010)
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:09.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe