Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

help needed

Spiderbox SD & HD

Reply
  #1  
Old 26-01-2014, 00:48  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Napster06's Avatar
Napster06 Napster06 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: UK
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default help needed

Hi when i go into "Network" on my spiderbox 7000hd my "client setup" details are missing after i had to turn off the power supply to the box how do i recover them please?
__________________
running 2 Spiderbox HD7000
Reply With Quote
  #2  
Old 20-05-2014, 13:18  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
csell csell is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 120
Thanks: 43
Thanked 47 Times in 27 Posts
Country: Country Flag
Default

Hi Napster06.

2-3 years ago I also lost my network setting in my Spiderbox 7000HD.
I happen when I was trying to change an IP in the network settings, but I was standing in the wrong field.

I believe all the network setting came back when I reflashed the firmware.

Regards Carsten.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-09-2014, 21:20  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
skanco skanco is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Wink

There should be 10 listed in there (blanks or whatever)
just add your details back into number 01 as cccam or newcamd as required

only YOU will know those details as you obtained them from your "provider"
if you dont know them, then obtain them from said "provider"
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:45.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe