Go Back   Sat Universe > HDTV And Ultra HDTV > Dreambox HD Models > DM 500HD Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

problem channels dm 500 hd clone

DM 500HD Chat

Reply
  #1  
Old 05-01-2019, 11:57  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
paperk paperk is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 34
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default problem channels dm 500 hd clone

hi, with a dm 500 hd clone, I have a problem.
on some black screen channels, with the words "not found in pat"
image nemesis, setting vhanniball e2 + dtt.
what could it be? thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 05-01-2019, 12:37  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
toysoft's Avatar
toysoft toysoft is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,412
Thanks: 265
Thanked 1,379 Times in 581 Posts
Country: Country Flag
Default

Check your Power Supply, and use one confirmed working, PSU could have failed and have low Amp.

TS
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to toysoft For This Useful Post:
paperk (12-01-2019)
  #3  
Old 09-01-2019, 15:47  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
paperk paperk is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 34
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Thank you.
I did several tests, replaced power supply. but not solving I tried the decoder on another system and it works perfectly.
then the dish has moved!
a little strange that the others are fine with about 85% of the signal.
anyway thanks and best regards
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to paperk For This Useful Post:
toysoft (10-01-2019)
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:00.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe