Go Back   Sat Universe > Dreambox (SD Models) > Dreambox Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Manually Install Ccam and Ccam config

Dreambox Chat

Reply
  #1  
Old 15-09-2008, 23:32  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
pmmali pmmali is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 36
Thanks: 15
Thanked 3 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default Manually Install Ccam and Ccam config

Hi Guys
Its possible to Download and install Ccam and Ccam config file Manually to Dream DM500s? (first download Ccam and config file to computer and transfer to Dream)
if it possible then in Dreambox witch folder i have to added these files also whare can i get Ccam config files)

i know its possible to dream directly via Blue button and go to dream server. but i need to Download and transfer via computer.

Regards.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pmmali For This Useful Post:
gencidaja3 (20-07-2012)
  #2  
Old 16-09-2008, 18:32  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Demolition's Avatar
Demolition Demolition is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 203
Thanks: 98
Thanked 201 Times in 92 Posts
Country: Country Flag
Default

you can install Cccam manual from your pc into your dm500

You can do that with an FTP programm like DCC ( Dreambox Control Center).

FTP CCcam.ppc to var/bin

rename CCcam.ppc to CCcam

set the atributes on 755 ( reed right execute )

FTP the config files to : var/etc

Butt... to start and stop the Emu you need a script.
It depends on the Image you use , you can not use a script from nabilo Image for EDG Image ( for example )

You can start the Emu with Telnet commands

var/bin/CCcam &

But using a script is more Comfortable

so... if you tell us wich Image you use someone from this board can help you further
Reply With Quote
The Following 9 Users Say Thank You to Demolition For This Useful Post:
AAQ (05-06-2011), Ahmadu (23-02-2009), akiraly (27-03-2011), bokibt (21-10-2008), gencidaja3 (20-07-2012), [email protected] (17-09-2008), Phased (23-10-2008), pigeone (23-01-2011), pmmali (17-09-2008)
  #3  
Old 17-09-2008, 11:38  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
pmmali pmmali is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 36
Thanks: 15
Thanked 3 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default

Thank you very much for your fast Reply.

Regard.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pmmali For This Useful Post:
gencidaja3 (20-07-2012)
  #4  
Old 23-01-2011, 10:51  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Nandk Nandk is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default DM500 Flash hang

DM box hang not working how to open the hang or reboot it

Thnx Nand.K
Reply With Quote
  #5  
Old 17-09-2008, 16:26  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
pmmali pmmali is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 36
Thanks: 15
Thanked 3 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default

Still I dont install any new image on that receiver. its Pre installed Gemini old version. and guys can u pls give me a correct link for download ccam and config file also script.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pmmali For This Useful Post:
gencidaja3 (20-07-2012)
  #6  
Old 17-09-2008, 16:49  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Brummie's Avatar
Brummie Brummie is offline
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 5,794
Thanks: 5,000
Thanked 10,317 Times in 3,303 Posts
Country: Country Flag
Default

here you go, ftp them both to tmp, then do a manual install from the remote
Attached Files
File Type: gz e1-CCcam_2.0.9_080522.tar.gz (358.1 KB, 2630 views)
File Type: gz e1-CCcam-Config_2.0.9_080522.tar.gz (12.6 KB, 1451 views)
Reply With Quote
The Following 12 Users Say Thank You to Brummie For This Useful Post:
Ahmadu (23-02-2009), code7 (11-02-2009), dragnet (15-11-2008), freeway7 (08-08-2013), gencidaja3 (20-07-2012), godsell51 (11-11-2012), humax5 (07-02-2011), klip (23-01-2011), Marx (02-10-2014), Phased (23-10-2008), pmmali (18-09-2008), tiburon3 (06-08-2017)
  #7  
Old 22-11-2008, 17:19  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Egoboy73 Egoboy73 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Same for me.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Egoboy73 For This Useful Post:
sofokles (23-11-2008)
  #8  
Old 26-06-2015, 20:05  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
powertools powertools is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by Brummie View Post
here you go, ftp them both to tmp, then do a manual install from the remote
Thanks for your thread it: was a big help
Reply With Quote
  #9  
Old 18-09-2008, 08:59  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
pmmali pmmali is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 36
Thanks: 15
Thanked 3 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default

Hi Stillabrummie.

Thank you very much for the files. and only one dought. i have downloade both files. now want to transfer these file without extarct?
coz each zip file have 3 folders.

and there is no any way to send these files via Com port? or we cannot brows inside dream folder via com cable?

Last edited by pmmali; 18-09-2008 at 09:05..
Reply With Quote
  #10  
Old 21-10-2008, 10:26  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
bokibt bokibt is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Hi if i install ccam and config how it will works do i need some sharing server??
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to bokibt For This Useful Post:
darino1821 (25-02-2014)
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:06.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe