Go Back   Sat Universe > International Section > International Forums > Italy

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Configurare: Edision Piccolino S2 + T2/C (H.265/HEVC)

Italy

Reply
  #1  
Old 30-07-2020, 00:06  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
frenk8451 frenk8451 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 53
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default Configurare: Edision Piccolino S2 + T2/C (H.265/HEVC)

Salve,qualcuno che conosce questo deco mi può aiutare a configurarlo ?

Reply With Quote
  #2  
Old 01-08-2020, 15:35  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
frenk8451 frenk8451 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 53
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Mi ricordo che anni fa non facevi in tempo a postare un problema su questo forum
che subito trovavi persone disposte ad aiutarti, ora tutto tace.....
Mah... forse complice il momento di stanca che vive da qualche anno il mondo sat.

Last edited by frenk8451; 01-08-2020 at 15:50..
Reply With Quote
  #3  
Old 01-08-2020, 17:39  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
maumixio's Avatar
maumixio maumixio is offline
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,612
Thanks: 2,711
Thanked 9,975 Times in 2,096 Posts
Country: Country Flag
Default

è anche possibile che chi vorrebbe non ha questo decoder e chi lo ha non capisce la domanda così generica "per configurarlo" cosa intendi?
Reply With Quote
  #4  
Old 01-08-2020, 22:35  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
frenk8451 frenk8451 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 53
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by maumixio View Post
è anche possibile che chi vorrebbe non ha questo decoder e chi lo ha non capisce la domanda così generica "per configurarlo" cosa intendi?
Nel senso che una volta tolto dalla scatola e configurato la lingua italiana
e praticamente un soprammobile se non trovi qualcuno che lo conosca.
Tanto per fare un esempio questo decoder non ha neppure una lista satelliti installata, per
uno che ha 2 parabole con 4 satelliti, come gli inserisce a mano i satelliti ?
E taciamo su tutto il resto, tipo inserire da chiavetta Usb una c...m
Temo che sia stato un incauto acquisto vista la scarsità di supporto di cui gode, soldi buttati!!!
Era molto più facile da gestire il mio vecchio [email protected] 2200 con molti più utenti in circolazione che l'avevano.
Reply With Quote
  #5  
maumixio's Avatar
maumixio maumixio is offline
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,612
Thanks: 2,711
Thanked 9,975 Times in 2,096 Posts
Country: Country Flag
Default

Non è un decoder Enigma2 non so aiutarti molto anche se ne ho avuti di Edision e ne ho ancora uno credo un Progressive HD, comunque direi intanto di scaricarti un firmware alternativo (h**p://www.ichliebe.tv/) che si carica con chiavetta USB non so cosa hai ora di firmware, scordati cccam da installare dovrai settare il Net Client ci sono 8 slot dove inserire anche da telecomando le linee ... oppure caricare un file hsdata.cfg
Per i canali cerca "SettingsMaker2.8 by TechSat Team" può fare molte cose se vuoi ho un file Hotbird+dtt mio di Piccollino 3in1 di 3 anni fa provalo ma per il resto dovrai andare avanti da solo e documentarti.
Ti metto un esempio hsdata.cfg scompattalo lo metti in ciavetta (dopo aver messo i tuoi dati all' interno basta un semplice editor di testo come wordpad) e nella pagina di menu NetClient lo carichi con il pulsante della "lente di ingrandimento"
provaci.
Attached Files
File Type: rar firmware-2286+setting-hotbird.13+Dtt.rar (5.01 MB, 0 views)
File Type: rar hsdata.rar (118 Bytes, 1 views)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:57.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe