Go Back   Sat Universe > International Section > International Forums > Poland

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Problem Fransat 13e pl, czarna karta 0500:032A00.

Poland

Reply
  #1  
Old 21-03-2021, 18:20  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
wiertolot wiertolot is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2021
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Smile Problem Fransat 13e pl, czarna karta 0500:032A00.

Problem Fransat 13e pl,viaccess orca 5.0 czarna karta provider--0500:032A00.
ATR: 3F 77 18 00 00 C2 EB 41 02 6C 90 00.
Wie ktoś może jak ją uruchomić w innym swoim nie dedykowanym ich tunerze? Dajmy na dekoderze z E2 i linux. Żeby działało mi z niej bez problemu wszystko to co na niej mam aktualnie aktywne i opłacam.
Boxkey, deskey, rsakeys jest coś z tego Sagemcom WHD-80 MADE IN TUNISIA? PIN, SIMLOCK....? PARING?

Last edited by wiertolot; 21-03-2021 at 18:50..
Reply With Quote
  #2  
Old 27-03-2021, 13:38  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
sega24 sega24 is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 90
Thanks: 62
Thanked 214 Times in 59 Posts
Country: Country Flag
Default

Provider 032a00 to nie fransat tylko Orange Polska, i niestety nie uruchomisz na innym boxie niż oficjalny.
__________________
The Last Drakkar
Reply With Quote
  #3  
Old 27-03-2021, 19:52  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
wiertolot wiertolot is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2021
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Uruchomię w innym boxie, ale działaja bez niczego tylko dwa kanały TVP1 i Minimini+, więc się mylisz, resztę kanałów też da uruchomić, ale jest sparowana i potrzebny jest klucz plus boxkey. I Fransat pl, to nie to samo co orężada? Chyba wyraźnie napisane i czaisz o co biega. Podobnie sprawa przedstawia jak z TNT SAT, NTV+ , SRG Swiss via 5.0. Kluczyk i hula wszędzie,odpowiednia parka, więc jesteś w błędzie. I ci co wiedzą o co biega, już od dawna to mają, ale jest no public i nikt nie chce dać. Widzisz ktoś ujawni mogą zblokować od razu, temu nikt nie chce dać, a dawno już to mają i nie jeden ten whd-80 na drobne części rozkręcał i co potrzebne wziął z niego i ma. Widzisz magika trzeba i wyczaruje wszystko i będzie wszystko ruszać z niej bez problemu. I dla znających na rzeczy nie ma z tym problemu (dawno chodzi poza), gorzej dla tych co nie znają i takich jak ja, czy ty.

Last edited by wiertolot; 27-03-2021 at 20:17..
Reply With Quote
  #4  
Old 27-03-2021, 20:32  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
wiertolot wiertolot is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2021
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

No tak ja nie uruchomię, ale inni uruchomią i mają dawno i śmiga, widzisz takie blokowanie i parowanie, żeby ludzie na swoich dekoderach nie mogli oglądać, tylko na dedykowanych, a kto wie i tak zrobi i ma i ogląda. Zabawa w fachowców i nie i jak nie wiesz o co biega to o kasę tu chodzi. Nie masz kasy, nie znasz oglądaj na dedykowanym tylko.Tak porobili w tym kraju. I płać im dajmy abonament, a na innym swoim, niededykowanym tunerze nic nie obejrzysz za co dajmy płacisz, bo nie masz prawa lub ci zblokują wszystko i piny, blokady ponakładają. I co do czego jeszcze te dedykowane pudła zacinają i też nic nie obejrzysz, bo tak zblokują! I im płać huk wie za co....

Last edited by wiertolot; 27-03-2021 at 20:41..
Reply With Quote
  #5  
Old 27-03-2021, 23:46  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
sega24 sega24 is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 90
Thanks: 62
Thanked 214 Times in 59 Posts
Country: Country Flag
Default

Działają Ci tylko nie parowane kanały, reszta jest parowana.
I nawet jak byś miał parkę, to i tak nie uruchomisz tej karty w OSCamie, kluczyk to nie wszystko, i nie jestem w błędzie.
__________________
The Last Drakkar
Reply With Quote
  #6  
Old 28-03-2021, 06:16  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
wiertolot wiertolot is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2021
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Ich na dedykowanym tunerze i ich sprzęcie nie obejrzysz i choć im opłacasz i nie uruchomisz, Pin żąda, godzinę połączenia testuje, jak uda to uruchomić to plansza na powitanie wskakuje brak sygnału sat., choć antena dobrze ustawiona, na innym tunerze odbiera. Przy braku połączenia z internetem z ich dedykowanym również modemem, wskakuje kolejna plansza,brak połączenia z modem, błąd S04 i.t.p i zwiesza wszystko,czerwona lamka na ich dekoderze zapala, tylko restart pomaga, potem to godzinę uruchamia, co do czego zanim znowu potem uruchomi przetestuje połączenie, piny na początku i jak jest już internet to jest już po ulubionym filmie, programie i korzystaj z tego wielkiego G.........! Oglądaj! Przy przerwach w dostawie internetu ub słabym sygnale sat., cuda dzieją z ich tunerem, plansze co sekundę wskakują, nic nie obejrzysz! Zwiesza wszystko! Tylko w Orange takie cuda dają i robią poparowane i z simlockami! I im płać i nic nie obejrzysz nie dość,że na swoim tunerze to jeszcze na ich co dedykują! Ktoś ta kwestia powinien zająć ! Bez prawa oglądania we własnym dekoderze lub module. Widzisz co oni robią!

Last edited by wiertolot; 28-03-2021 at 06:36..
Reply With Quote
  #7  
Old 28-03-2021, 13:38  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
tomek6680 tomek6680 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 50
Thanks: 143
Thanked 54 Times in 29 Posts
Country: Country Flag
Default

@wiertolot
Poszukaj w necie jakiś test sharingu ,gdzie działa w oscam Orange.pl . Nie znajdziesz !
Reply With Quote
  #8  
Old 28-03-2021, 14:19  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
wiertolot wiertolot is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2021
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Działa w cccam, mgcamd, oscam też z czarnych kart orange bez problemu już od dawna i to na każdym tylko trzeba dobrze szukać, mieć dojście i ci ruszy. Boxkey, klucze odpowiednie i śmiga jak ta lala, bo bez tego tylko kilka nieparowanych kanałów jak pisałem. Dobry magik potrafi to wyciągnąć jak zna. Widzisz wszystko da się zrobić tylko nie każdy to ma, a jak nawet ma, każdemu nie da. I tego nikt nie udostępnia nawet jak ma, jak już w najbliższym gronie i otoczeniu. Bo by pewnie już zblokowali i trzeba by było te nowe klucze. Więc się mylisz i za granicą i w Arabia wszystko potrafią zrobić są fachowcy co to zrobili mam takie info. Na części drobne rozebrali w Tunezji i mają,niedaleko gdzie to produkują te Sagemcom.
Widocznie kasa im kończy, dawno to produkowali, mają nowsze modele do produkcji.
I nawet jak ktoś to robił to od razu do sharingu musiał? Sobie mógł robić lub komuś za kasa, żeby mieć prawo do oglądania w swoim dowolnym tunerze lub module, tv i wcale tego nie musi udostępniać po sharingu tylko dajmy na terenie danego budynku,mieszkania, rodzinie, znajomym, do drugiego pokoju i.t.p
Zwłaszcza jak jakaś platforma blokuje całkowicie ten dostęp, nie ma multiroomu, modułów i.t.p,tylko same dedykowane dekodery, a tak jest w tym przypadku.
Więc nie ma rzeczy nie możliwych i na wszystko jest sposób.
A czemu tego publicznie nie ma nie wiem, z czasem pewnie będzie jak wszystko co nie działało lub nie działa. Narazie.

Last edited by wiertolot; 28-03-2021 at 14:47..
Reply With Quote
  #9  
Old 28-03-2021, 15:10  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
wiertolot wiertolot is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2021
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Mało popularne trzeba dobrze szukać, za dużo tego nie ma, bardziej chodliwe są francuskie platformy sat., jak nie trzeba samemu do magika udać, temu nie ma testów i.t.p I za dużo tego. Jest takie powiedzenie szukajcie, a znajdziecie.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:54.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe