Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

itgate tgs 200

ITgates

Reply
  #11  
Old 02-01-2011, 15:56  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
zizou54 zizou54 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

thank you for your help, i have the image in my tgs 200.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to zizou54 For This Useful Post:
nimou6 (02-01-2011)
  #12  
Old 02-01-2011, 16:14  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Metalium Metalium is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by nimou6 View Post
you can use my Update with cccam_2.2.1

http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=197224
Can this also be used for itgate tgs220?
Reply With Quote
  #13  
Old 02-01-2011, 16:16  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
nimou6's Avatar
nimou6 nimou6 is offline
 
Join Date: May 2008
Posts: 447
Thanks: 668
Thanked 1,958 Times in 387 Posts
Country: Country Flag
Default

no my friend only for ITGATE TGS200/BM200
__________________
Reply With Quote
  #14  
Old 02-01-2011, 16:23  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Metalium Metalium is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

but is there a version for tgs220? because i'm having lot of troubles with my actual software version...
Reply With Quote
  #15  
Old 02-01-2011, 16:38  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
nimou6's Avatar
nimou6 nimou6 is offline
 
Join Date: May 2008
Posts: 447
Thanks: 668
Thanked 1,958 Times in 387 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by Metalium View Post
but is there a version for tgs220? because i'm having lot of troubles with my actual software version...
use edg nemesis 4.4
http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=100293
__________________
Reply With Quote
  #16  
Old 02-01-2011, 16:49  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Metalium Metalium is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Thanks a lot. But this is a pretty old version and without keys, isn't it?
Reply With Quote
  #17  
Old 02-01-2011, 17:00  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
nimou6's Avatar
nimou6 nimou6 is offline
 
Join Date: May 2008
Posts: 447
Thanks: 668
Thanked 1,958 Times in 387 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by Metalium View Post
Thanks a lot. But this is a pretty old version and without keys, isn't it?
for keys you can download softcam by using HACKSAT Plugin

this the new links of addons and extra

for manual install
Attached Files
File Type: bz2 addons_extra_download.tar.bz2 (262 Bytes, 34 views)
__________________
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nimou6 For This Useful Post:
sergio2_sat (27-04-2013)
  #18  
Old 02-01-2011, 17:42  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
zizou54 zizou54 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

when i used DCC i have the connection in green but when i go to FTP, it's writing please login with user and pass... I tried with dreambox and itgate but it's not good. Have you got a solution ?? thanks
Reply With Quote
  #19  
Old 02-01-2011, 18:47  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Metalium Metalium is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Thanks again! But i'm kind of a noob in these things. Could you give me a more detailed description what i have to do exactly? That would be really great! Thanks in advance!
Reply With Quote
  #20  
Old 02-01-2011, 18:47  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
zizou54 zizou54 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

Everything is good, i can use DCC, i just want to write a cline of a friend, can you tell me where i can put this cline because there is no cccam.cfg in var, etc...
thanks for reply.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:15.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe