Go Back   Sat Universe > Other Receivers > Rest of them > Technosat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

anyone here knows how to enter keys manually??

Technosat

Reply
  #1  
Old 21-10-2007, 16:35  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
17755 17755 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Talking anyone here knows how to enter keys manually??

if anyone knows how to enter keys for technosat1100+ manually please help me
thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 21-10-2007, 17:22  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
17755 17755 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

i am asking to enter keys manually because my technosat1100+ has
SW version : 7.44
HW Version : 6065-1.0-SZAD

the patch is already working and i can go to the key manager
here i have options:
Current Key
Viaccess
SECA
nagra
Irdeto
Conax
RESET

i want to watch showtime and art on my technosat which is connected to nilesat, arabsat and insat 2E

when i go inside irdeto
the menu looks like this

Prov ID 0X00.83.00
0x00 0x04.BB.48.67.32.40.11.B7

0x02 and other keys same format as above
0x04
0x06
0x08
0x0A
0x0C
0x0E

I have these provider ids in my reciever rite now

0x00.83.00
0x00.83.10
0x05.5F.00

i do not know in which id i put the keys in for showtime and for ART

here there is another problem
i have a HEX keyboard in the key manager so its simple to put in keys but
i dont understand 2 things in given keys that i found online

eg: showtime I 0604 06 -------------

i think the id is 06 and the key starts from -----

but im not sure

the other thing is when i try trial and error in hope of success and i tried to put in the key
not all of the key could be put in one line it only has 16 spaces to put in but the key is bigger
how do i enter the keys??
and for which provider id??


I found out that we are able install the latest version of the patch with new keys. we can also use AESkeymaker
but the problem with it is its only for viaccess
and i cant find for Irdeto.

second problem
i cannot install the latest version of the patch because when i connect my RS232 cable in the serail port
and choose COM 1 in any stblink5 or DMTlink4 or 5
i get an error saying cant connect
im sure com2 wont work
is there need to install a driver for RS232??
or is there a specific way to upgrade the reciever
i read the pdf for upgrade and i did not understand it.


if anyone can explain it will be a big help.


THANK YOU
Reply With Quote
  #3  
Old 20-11-2007, 22:43  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
noeh noeh is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default art & show

providers of art & showtime are now 00 & 10...0604 is id-caid so u must add 2 providers for one cause technosat does not hundle irdeto2 so u must add 4 providers to get 2: 00 and put on it 16 keys on the id-key 06 or 08 i don't know witch is true and add 01 and put on it the others 16 keys on the id_key 06 or 08,,,and for the provider 10 u must add 10 & 11 u put 16 keys on the first on id_key 06 or 08 & 16 on the second....but now art & showtime are down there is no active key for the moment hope soon they will be found bye....
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:33.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe