Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Satcom 4160 HD plus

Ukraine

Reply
  #1  
Old 02-10-2020, 10:26  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ViaHussun's Avatar
ViaHussun ViaHussun is offline
Donating Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 4,099
Thanks: 8,577
Thanked 15,625 Times in 3,549 Posts
Country: Country Flag
Default Satcom 4160 HD plus

Satcom 4160 HD plus dump please

Thanks
__________________
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ViaHussun For This Useful Post:
x 1 (02-10-2020)
  #2  
Old 02-10-2020, 11:13  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
x 1's Avatar
x 1 x 1 is offline
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,999
Thanks: 3,643
Thanked 13,671 Times in 2,218 Posts
Country: Country Flag
Default

I need Flash dump Satcom 4160 HD Plus.Thanks.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-10-2020, 14:44  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
gyorgy's Avatar
gyorgy gyorgy is offline
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4,801
Thanks: 43,503
Thanked 31,062 Times in 5,095 Posts
Country: Country Flag
Default

It is impossible to take a dump from STB. Here are my database and softcam. Database is without channels, only satellites.
Attached Files
File Type: zip Satcom.zip (36.9 KB, 6 views)
__________________
different receivers; 5&4w,1w,3e,7e(f),13e,19e(120cm); 5e,9&10e(f),16e(120cm); 30w(f),22w(120cm); 39e,42e(f),45&46e(90cm); 23.5e,28e(f)(90cm); 45w-90e(100cm motorized dish)
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to gyorgy For This Useful Post:
aerosmit (02-10-2020), ig0r (03-10-2020), ViaHussun (02-10-2020), x 1 (02-10-2020)
  #4  
Old 02-10-2020, 15:06  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
x 1's Avatar
x 1 x 1 is offline
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,999
Thanks: 3,643
Thanked 13,671 Times in 2,218 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by x 1 View Post
I need Flash dump Satcom 4160 HD Plus.Thanks.
This Flash eeprom Name is Gigadevice 25Q32 4MB dump file. I need this file.
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to x 1 For This Useful Post:
ig0r (03-10-2020), sahafe (02-10-2020), ViaHussun (02-10-2020)
  #5  
Old 02-10-2020, 15:13  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ViaHussun's Avatar
ViaHussun ViaHussun is offline
Donating Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 4,099
Thanks: 8,577
Thanked 15,625 Times in 3,549 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by gyorgy View Post
It is impossible to take a dump from STB. Here are my database and softcam. Database is without channels, only satellites.
thanks gyorgy
but this is not the file I want
The file I want will be backed up with the loader

this is the loader
https://mega.nz/file/XAgESSgR#gqltM7...QYKBr_493ibpIY



__________________
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to ViaHussun For This Useful Post:
ig0r (03-10-2020), x 1 (02-10-2020)
  #6  
Old 02-10-2020, 16:03  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
gyorgy's Avatar
gyorgy gyorgy is offline
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4,801
Thanks: 43,503
Thanked 31,062 Times in 5,095 Posts
Country: Country Flag
Default

When I plug USB-COM adapter into my laptop I see in menu of attached devices:

THIS IS NOT PROLIFIC PL2303. PLEASE CONTACT YOUR SUPPLIER.

This adapter worked good with my old laptop. But I sold it when I bought my present one.
__________________
different receivers; 5&4w,1w,3e,7e(f),13e,19e(120cm); 5e,9&10e(f),16e(120cm); 30w(f),22w(120cm); 39e,42e(f),45&46e(90cm); 23.5e,28e(f)(90cm); 45w-90e(100cm motorized dish)
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to gyorgy For This Useful Post:
ig0r (03-10-2020), x 1 (02-10-2020)
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:49.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe