Go Back   Sat Universe > Smartcards > Programmers

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Help for find RSA key irdeto-2

Programmers

Reply
  #1  
Old 18-08-2016, 09:39  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
nilmanel nilmanel is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: sri lanka
Posts: 8
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Smile Help for find RSA key irdeto-2

Hello dear friends. I want to get RSA key and BOX key for OSCAM from irdeto 2 paired card system. Its intelsat 12 45E DTV. My oscam version is 4100. Its a tweak version

I have original box and card. all so i have following hardwares and softwares
1.Smargo reader
2.Phoenix reader
3.the last dr*kkar software

Is these stuff enough or even more things do i have to collect ?
Reply With Quote
  #2  
Old 18-08-2016, 16:47  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
pepazdepa pepazdepa is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Oświęcim
Posts: 76
Thanks: 5
Thanked 22 Times in 16 Posts
Country: Country Flag
Default

yes. lastdrakkar is best hack software for this.. you must contact sega24 for more info and tutorial, this is big hacker from polland
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to pepazdepa For This Useful Post:
christos4 (16-05-2017), nilmanel (19-08-2016), [email protected] (19-08-2016)
  #3  
Old 18-08-2016, 17:16  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
plachta's Avatar
plachta plachta is offline
 
Join Date: May 2008
Location: Egerland
Posts: 788
Thanks: 3,621
Thanked 1,681 Times in 541 Posts
Country: Country Flag
Default

Very good plugin.Bravo
__________________
Dreambox500HD_Ferrari/Octagon SF8008 Mini 4K UHD/SkyStarHD2/Motor H-H 19E to 15W..80 fe<===.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-09-2016, 06:01  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Newtman Newtman is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 22
Thanks: 1
Thanked 6 Times in 5 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by pepazdepa View Post
yes. lastdrakkar is best hack software for this.. you must contact sega24 for more info and tutorial, this is big hacker from polland
Do you know how to contact him? I lost contact with him month ago!
Reply With Quote
  #5  
Old 10-11-2016, 04:30  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ftarosario ftarosario is offline
Banned
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 5
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

hi i need help getting camkey chipid irdeto 7.0 camdata I have here the log


http://pastebin.com/8ZiY0f6A
Reply With Quote
  #6  
Old 18-11-2016, 05:09  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ftarosario ftarosario is offline
Banned
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 5
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default irdeto camdata camkey

Here I have got the EMM, ECM and seasson log everything from the some channel at some time. The card running perfectly in the original STB.
I guess I need camdata, camkey, chipID and pairing key (because is paired) to run this card.
I can get OSCam v6 that support chipID and pairing key
Please help me to run it. I can support your time

http://www.4shared.com/zip/AbXrSq5wba/Arsat2.html

Last edited by ftarosario; 18-11-2016 at 05:12..
Reply With Quote
  #7  
Old 18-11-2016, 11:29  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
rdxneel rdxneel is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 50
Thanks: 2
Thanked 3 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by ftarosario View Post
Here I have got the EMM, ECM and seasson log everything from the some channel at some time. The card running perfectly in the original STB.
I guess I need camdata, camkey, chipID and pairing key (because is paired) to run this card.
I can get OSCam v6 that support chipID and pairing key
Please help me to run it. I can support your time

http://www.4shared.com/zip/AbXrSq5wba/Arsat2.html
How to get emm ecm log can you help me?
Reply With Quote
  #8  
Old 18-11-2016, 12:45  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Newtman Newtman is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 22
Thanks: 1
Thanked 6 Times in 5 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by rdxneel View Post
How to get emm ecm log can you help me?

With the lastdrakkar and an E2 or pcsat. Sega24 have got a tutorial
Reply With Quote
  #9  
Old 21-11-2016, 11:32  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Adan68 Adan68 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 6
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by ftarosario View Post
Here I have got the EMM, ECM and seasson log everything from the some channel at some time. The card running perfectly in the original STB.
I guess I need camdata, camkey, chipID and pairing key (because is paired) to run this card.
I can get OSCam v6 that support chipID and pairing key
Please help me to run it. I can support your time

http://www.4shared.com/zip/AbXrSq5wba/Arsat2.html

you will not find cwpk on emm... you need to get it from cpu...also you need ecwpk algo
Reply With Quote
  #10  
Old 21-11-2016, 20:46  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Newtman Newtman is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 22
Thanks: 1
Thanked 6 Times in 5 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by Adan68 View Post
you will not find cwpk on emm... you need to get it from cpu...also you need ecwpk algo
Irdeto use CWPK like Nagra3?
I only know few information about Irdeto
Thanks
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Newtman For This Useful Post:
hamo barca (02-05-2021), shabeerbhatti (08-11-2019)
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:21.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe