Go Back   Sat Universe > Other Receivers > Rest of them > Technosat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

All TECHNOSAT DMT LATEST

Technosat

Reply
  #11  
Old 31-01-2007, 19:47  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ama1800's Avatar
ama1800 ama1800 is offline
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,321
Thanks: 413
Thanked 871 Times in 346 Posts
Country: Country Flag
Default

d+ ok 31/01/2007
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ama1800 For This Useful Post:
black_panther (06-08-2008)
  #12  
Old 12-02-2007, 19:55  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ama1800's Avatar
ama1800 ama1800 is offline
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,321
Thanks: 413
Thanked 871 Times in 346 Posts
Country: Country Flag
Default tps auto ok with v9.12

tps auto ok with v9.12
just stop for a few minutes on ushwaia
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to ama1800 For This Useful Post:
kobenan (12-02-2007), rachid81 (12-02-2007)
  #13  
Old 14-02-2007, 19:24  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ama1800's Avatar
ama1800 ama1800 is offline
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,321
Thanks: 413
Thanked 871 Times in 346 Posts
Country: Country Flag
Default v9.13 tps auto

v9.13 tps auto 100%
thx xdsr

Last edited by ama1800; 15-02-2007 at 00:16..
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to ama1800 For This Useful Post:
aitchala (15-02-2007), paykan200 (27-02-2008), rachid81 (14-02-2007), xtrue (14-02-2007)
  #14  
Old 15-02-2007, 00:16  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ama1800's Avatar
ama1800 ama1800 is offline
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,321
Thanks: 413
Thanked 871 Times in 346 Posts
Country: Country Flag
Default

files edited now technosat 6000+ ok
Reply With Quote
  #15  
Old 15-02-2007, 00:32  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
aitchala's Avatar
aitchala aitchala is offline
 
Join Date: Sep 2006
Location: Rabat
Posts: 1,394
Thanks: 2,653
Thanked 3,097 Times in 916 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by ama1800 View Post
files edited now technosat 6000+ ok
TPS auto work fine 100/100 on technosat 6000 & clone
thx ama
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to aitchala For This Useful Post:
ama1800 (15-02-2007), youssef nassouh (17-02-2007)
  #16  
Old 16-02-2007, 16:29  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ama1800's Avatar
ama1800 ama1800 is offline
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,321
Thanks: 413
Thanked 871 Times in 346 Posts
Country: Country Flag
Default v9.14 t6000+ & t6000+pvr prob sloved

v9.14 t6000+ & t6000+pvr problem sloved tps auto ok now 100%
stop on channel of 10873 frequency wait a few mintues tps will be auto
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ama1800 For This Useful Post:
fatmir-cupi (11-04-2007)
  #17  
Old 24-02-2007, 02:47  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Najisoft Najisoft is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 12
Thanks: 7
Thanked 17 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by ama1800 View Post
v9.14 t6000+ & t6000+pvr problem sloved tps auto ok now 100%
stop on channel of 10873 frequency wait a few mintues tps will be auto
This didn't work for my T6000+ CXCI receiver.
After updating finished, the receiver started rebooting itself again & again & again ....

Fortunetly, the Technosat Showroom in Dubai reset my system.

Now I know that (T6000+) does not include the (CXCI)
Reply With Quote
  #18  
Old 24-02-2007, 11:08  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ama1800's Avatar
ama1800 ama1800 is offline
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,321
Thanks: 413
Thanked 871 Times in 346 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by Najisoft View Post
This didn't work for my T6000+ CXCI receiver.
After updating finished, the receiver started rebooting itself again & again & again ....

Fortunetly, the Technosat Showroom in Dubai reset my system.

Now I know that (T6000+) does not include the (CXCI)
use 9.13 already posted by me
tps auto with it 100%
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ama1800 For This Useful Post:
Najisoft (24-02-2007)
  #19  
Old 25-02-2007, 01:36  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ama1800's Avatar
ama1800 ama1800 is offline
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,321
Thanks: 413
Thanked 871 Times in 346 Posts
Country: Country Flag
Default technosat 5500ss2 v9.15 tps auto ok

technosat 5500ss2 v9.15 tps auto ok
not tested yet
readme txt:
Working with TPS channels

1) You must wait for 2~3 minutes on channel of FRANCE 4 or FRANCE 5 in 10873V hotbird.

2) Everyday key is changed.


So if it stops next day, please go for channels of FRANCE 4 or FRANCE 5 in 10873V hotbird again.


Best regards
Reply With Quote
  #20  
Old 28-02-2007, 21:01  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Najisoft Najisoft is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 12
Thanks: 7
Thanked 17 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by taif View Post
TPS auto work fine 100/100 on technosat 6000 & clone
thx ama


I recently dicovered a problem when running this 9.13 on my T6000+ CXCI.

The receiver has 3 cards slots, and i have 2 cards, so i use slots 1&2 at the same time. After upgrading to 9.13 the card in slot 1 will not function . When i degrade to version 9.07 everything is back to normal, with both slots 1&2 functioning.

i repeated the upgrade/ degrade twice with same results .

i also tried to upgrade to the latest 9.14, but it wasn't for the CXCI version of T6000+

now i'm runnung 9.07

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:13.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe