Go Back   Sat Universe > HDTV And Ultra HDTV > VU+ > VU + Duo 4K SE

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

BlindScan in Duo 4K SE

VU + Duo 4K SE

Reply
  #1  
Old 17-01-2021, 20:51  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
newleader newleader is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 48
Thanks: 25
Thanked 9 Times in 7 Posts
Country: Country Flag
Default BlindScan in Duo 4K SE

Does anyone know
how to make blindscan work in this device.

I have tryed openatv 6.3 to 6.5, SatDreamGr 8, Black Hole 3.1.0.

And now way to make blindscan works.

Can anyone help.
Best Regards.
Reply With Quote
  #2  
Old 17-01-2021, 21:12  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
lqlaq lqlaq is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 20
Thanks: 123
Thanked 18 Times in 6 Posts
Country: Country Flag
Default

not working in FBC tuner
Reply With Quote
  #3  
Old 19-01-2021, 00:42  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
newleader newleader is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 48
Thanks: 25
Thanked 9 Times in 7 Posts
Country: Country Flag
Default

I have DVB-S2X and DVB-T but none works.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:48.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe