Go Back   Sat Universe > HDTV And Ultra HDTV > Dreambox HD Models > DM 500HD Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

DM500HD not boot after flash

DM 500HD Chat

Reply
  #11  
Old 11-10-2011, 09:01  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
gorski's Avatar
gorski gorski is offline
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,553
Thanks: 266
Thanked 1,429 Times in 558 Posts
Country: Country Flag
Default

http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=217429

Just find a compatible *.nfi image for your variety of the beast...

Good luck!
__________________
My avatar states: NO PEACE, NO PUSSY!!!

Go girls!!
Reply With Quote
  #12  
Old 11-10-2011, 09:56  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Blade's Avatar
Blade Blade is offline
Marching On Together !
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 16,138
Thanks: 17,686
Thanked 20,675 Times in 8,222 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by kamdream View Post
Hi!!

I get the same the message, "upload complete, waiting for acknowledge." And there it gets stuck.(Has also a DM500HD with sim210)

Is "SUNRAY FlashUP" the way to go? what other programs are available?
Suray FlashUP should work i think i know what your problem could be.

Follow the guide again but after you press connect go to the extra tab in Flash UP and select recover bad sectors then select and flash the image.
__________________

VU+ Duo2
Japhar DM8000
A8P DM800SE
Amazon Fire TV Box 2nd Gen
T95Z Plus S912 3GB+16GB
TX3 Mini
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Blade For This Useful Post:
kamdream (11-10-2011)
  #13  
Old 11-10-2011, 10:01  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Blade's Avatar
Blade Blade is offline
Marching On Together !
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 16,138
Thanks: 17,686
Thanked 20,675 Times in 8,222 Posts
Country: Country Flag
Default

You can also try this recovery tool mate.

http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=217766
__________________

VU+ Duo2
Japhar DM8000
A8P DM800SE
Amazon Fire TV Box 2nd Gen
T95Z Plus S912 3GB+16GB
TX3 Mini
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Blade For This Useful Post:
kamdream (11-10-2011)
  #14  
Old 11-10-2011, 10:04  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
gorski's Avatar
gorski gorski is offline
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,553
Thanks: 266
Thanked 1,429 Times in 558 Posts
Country: Country Flag
Default

Yeah, Ferret may well be right, as your problem might be a bit more serious...

But when I was trying other tools, like yourself, I had similar problems, even though I had both cables connected.

So, in the end I tried the simplest flashing method and - it worked!

Hope you get it sorted...
__________________
My avatar states: NO PEACE, NO PUSSY!!!

Go girls!!
Reply With Quote
  #15  
Old 12-10-2011, 13:25  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
kamdream kamdream is offline
Donating Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
Thanks: 11
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default Now it works!!

Suddenly, it worked to flash with SunRay FlashUP "do not know what I did wrong.

I now have Newnigma 3.2.1 Original image whith ssl84 for Sim 210 + the latest drivers for DM500HD, So far everything seems to work.

Thanks for all the suggestions
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kamdream For This Useful Post:
Blade (12-10-2011)
  #16  
Old 05-12-2018, 01:34  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
manno123 manno123 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

hello
How can i put the ferrari filler work in windows 10?

tks
Reply With Quote
  #17  
Old 05-12-2018, 16:45  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
toysoft's Avatar
toysoft toysoft is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,729
Thanks: 308
Thanked 1,583 Times in 708 Posts
Country: Country Flag
Default

Use JapharFlasher,

TS
Reply With Quote
  #18  
Old 14-01-2021, 13:12  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
petros_apoel petros_apoel is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

CAN YOY HELP ME TOU FIX. I HAVE DO UPDAY MY DM500HD WITH OPENPLI 6.0.AFTER 1 WEEK STOP WORK.ON THE TV READOPENPLI 6.0 RELEASE CANDIDATE.ICANT FLASH THE BOX BECOUSE I CANT SEE MY IP.CAN YOU HELP.THANKS PETROS
Reply With Quote
  #19  
Old 14-01-2021, 22:38  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
gorski's Avatar
gorski gorski is offline
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,553
Thanks: 266
Thanked 1,429 Times in 558 Posts
Country: Country Flag
Default

Get into your MODEM/ROUTER - when you start your DB500HD - and see its IP address...

Alternatively, use Advanced IP Scanner app under Windows to do the same job.

SCART should give you the image on TV screen, when you are trying to flash it...

Is it a clone or original box?
__________________
My avatar states: NO PEACE, NO PUSSY!!!

Go girls!!
Reply With Quote
  #20  
Old 31-05-2021, 01:41  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
mikeuse2 mikeuse2 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2021
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default DM500HD flashed

it worked very well with Sunray...thanks
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:09.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe