Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

openvix-Hades

VU+ Uno Chat

Reply
  #1  
Old 24-06-2015, 22:56  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
mo.p mo.p is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 656
Thanks: 921
Thanked 160 Times in 115 Posts
Country: Country Flag
Default openvix-Hades

hi guys how do i set my remote to change channels on openvix-Hades i mean on other images when i change channels i press left or right to change channels please I would appreciate any assistance to resolve this
Reply With Quote
  #2  
Old 24-06-2015, 23:15  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
LELO_05's Avatar
LELO_05 LELO_05 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 76
Thanks: 702
Thanked 96 Times in 34 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by mo.p View Post
hi guys how do i set my remote to change channels on openvix-Hades i mean on other images when i change channels i press left or right to change channels please I would appreciate any assistance to resolve this

Light with DreamBoxEdit to change!
Tool for editing channel settings !!

Faster and better as with remote control

works via drag and Drop
__________________
mfg
LELO_05

GB Quad - VU+ Solo se - Xtrend - [email protected] - DM520 - Xpeedlxc s2 - OSMega
Reply With Quote
  #3  
Old 25-06-2015, 23:40  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
mo.p mo.p is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 656
Thanks: 921
Thanked 160 Times in 115 Posts
Country: Country Flag
Default

thanks m8 but i dont thing you understand me dont need to edeing channels i mean when i change channels like up or down on normal images when i press on the remote round arrow right channels gos up and do left gos down but when i press right it shows epg i want it to work like normal images please I would appreciate any assistance to resolve this
Reply With Quote
  #4  
Old 26-06-2015, 11:27  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
fankoosh's Avatar
fankoosh fankoosh is offline
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,137
Thanks: 630
Thanked 7,099 Times in 1,420 Posts
Country: Country Flag
Default

it was the same problem u faced b4 with openatv4 or 5 , & i showed u in picture the way to adjust it , so it should be same here for openvix (never use it b4) ,u have to look for button setting or button chs setting in ur menu & look for epg options

http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=284568
Reply With Quote
  #5  
Old 26-06-2015, 18:33  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
mo.p mo.p is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 656
Thanks: 921
Thanked 160 Times in 115 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by fankoosh View Post
it was the same problem u faced b4 with openatv4 or 5 , & i showed u in picture the way to adjust it , so it should be same here for openvix (never use it b4) ,u have to look for button setting or button chs setting in ur menu & look for epg options

http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=284568
thank you very much for that m8 but on this image it give me chs setting options only but cant find quickepg mode Thanks for the reply's much appreciated I'm just a technology dummy
but if there is anything else that can be suggested to try I'd be most grateful
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:35.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe