Go Back   Sat Universe > HDTV And Ultra HDTV > Clarke-Tech-Extrend HD

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

No audio in HDMI in recordings ET 10000

Clarke-Tech-Extrend HD

 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 25-10-2015, 20:03  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
gemelli47 gemelli47 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 37
Thanks: 140
Thanked 8 Times in 7 Posts
Country: Country Flag
Default No audio in HDMI in recordings ET 10000

Hello

I found that instant recordings from any source to HMDI input, result in audio-less playback: a solution is timer recording.
Does anybody know why?

I also heard that use of a HDMI splitter is another solution: why? what kind of splitter?

Thanks for anybody's reply
Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:06.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe