Go Back   Sat Universe > DVB Cards Section > DVB Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Tricolor on DVBDream

DVB Chat

Reply
  #21  
Old 26-04-2016, 15:23  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
fiji's Avatar
fiji fiji is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 824
Thanks: 2,016
Thanked 1,612 Times in 530 Posts
Country: Country Flag
Arrow

I success 50% NOw See If Clear Signals .

Check Oscam Setting Data Loaded ;

Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to fiji For This Useful Post:
azimli (27-04-2016), mosaabsat (26-04-2016)
  #22  
Old 26-04-2016, 15:32  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
elpa5 elpa5 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 286
Thanks: 10,113
Thanked 769 Times in 232 Posts
Country: Country Flag
Default

OK my friends, it works!



Copy all from Oscam cadrclient file and paste it at the end of Acamd cardclient config file.
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to elpa5 For This Useful Post:
azimli (27-04-2016), fiji (26-04-2016), mosaabsat (26-04-2016), shishmish (06-12-2017)
  #23  
Old 26-04-2016, 16:04  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
elpa5 elpa5 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 286
Thanks: 10,113
Thanked 769 Times in 232 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by milan58 View Post
These are the frequencies that feature 36E:
12190 L 20000 FEC 3/4

You can watch without connecting to the Internet.
Right freq it's 12192 L 22501.
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to elpa5 For This Useful Post:
fiji (26-04-2016), milan58 (26-04-2016), shishmish (06-12-2017)
  #24  
Old 26-04-2016, 17:02  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
milan58's Avatar
milan58 milan58 is offline
 
Join Date: Apr 2007
Location: desna obala Dunava
Posts: 1,603
Thanks: 2,669
Thanked 4,822 Times in 1,500 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by serkanguzel View Post
Thanks @milan58,

So, these frequencies, work on 36E "circular and universal Ku LNBs" ...
11881 L 27500 FEC 3/4
12190 L 20000 FEC 3/4
12226 L 27500 FEC 3/4
12303 L 27500 FEC 3/4


Well, for 56e, also do you have a fixation ? ( Circular&Universal Ku )
For circular polarization use Inverto Black Ultra-modified plastics.
For linear polarization use Inverto Black Ultra Twin.
I can get only 36 E on the border itself coverage signal.
__________________
Милан
TBS 6983
Optibox HD Alligator combo
Motor Amiko H-H 180

Satellites:40,5W-70,5E
Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to milan58 For This Useful Post:
azimli (27-04-2016), fiji (26-04-2016), mosaabsat (26-04-2016), serkanguzel (26-04-2016), shishmish (06-12-2017)
  #25  
Old 26-04-2016, 17:08  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
milan58's Avatar
milan58 milan58 is offline
 
Join Date: Apr 2007
Location: desna obala Dunava
Posts: 1,603
Thanks: 2,669
Thanked 4,822 Times in 1,500 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by fiji View Post
I success 50% NOw See If Clear Signals .

Check Oscam Setting Data Loaded ;

To help you need to send the whole picture with DVB Dream.
It is possible that you are in the process Task manager remained open Oscam and you need to close.
__________________
Милан
TBS 6983
Optibox HD Alligator combo
Motor Amiko H-H 180

Satellites:40,5W-70,5E
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to milan58 For This Useful Post:
fiji (26-04-2016), shishmish (06-12-2017)
  #26  
Old 26-04-2016, 20:47  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
milan58's Avatar
milan58 milan58 is offline
 
Join Date: Apr 2007
Location: desna obala Dunava
Posts: 1,603
Thanks: 2,669
Thanked 4,822 Times in 1,500 Posts
Country: Country Flag
Default

Friend fiji maybe this will help.(Why do not you show the whole picture.)
To close an application that is not working properly.
Ctrl+Alt+Delete - Task Manager
Attached Images
File Type: jpg task manage.jpg (420.7 KB, 43 views)
__________________
Милан
TBS 6983
Optibox HD Alligator combo
Motor Amiko H-H 180

Satellites:40,5W-70,5E
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to milan58 For This Useful Post:
azimli (27-04-2016), fiji (26-04-2016), shishmish (06-12-2017)
  #27  
Old 16-05-2016, 18:15  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
milan58's Avatar
milan58 milan58 is offline
 
Join Date: Apr 2007
Location: desna obala Dunava
Posts: 1,603
Thanks: 2,669
Thanked 4,822 Times in 1,500 Posts
Country: Country Flag
Default

You have a new snippet and ee.bin copy in a folder oPlug.
http://www.sat-universe.com/showpost...&postcount=100
__________________
Милан
TBS 6983
Optibox HD Alligator combo
Motor Amiko H-H 180

Satellites:40,5W-70,5E
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to milan58 For This Useful Post:
fiji (16-05-2016), ooOO_SORGOS_OOoo (16-05-2016), shishmish (06-12-2017)
  #28  
Old 09-08-2016, 10:51  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ooOO_SORGOS_OOoo
Guest
 
Posts: n/a
Default

Working now
No problem
Reply With Quote
  #29  
Old 06-12-2017, 13:49  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
DEPORTIVO's Avatar
DEPORTIVO DEPORTIVO is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 289
Thanks: 2,152
Thanked 246 Times in 110 Posts
Country: Country Flag
Default

Please for little help!
I want to try get signal on 36E Tricolor.
I have regular lnb and next to handmade KU band lnb
In DVB Dream,setup DiseqC I put second lnb on Port 4 ...



On 36E "BTN World" I have full signal but I don't know now how to find Tricolor?
Tanks
__________________
My Dreambox800 and motor Dish
TBS6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCIe Card
Inverto Black Ultra HG SINGLE
Reply With Quote
  #30  
Old 06-12-2017, 14:07  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ooOO_SORGOS_OOoo
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi
You cannot get signal tricolor 36e
Because they are using circular lnb

You must try circular lnb
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to For This Useful Post:
DEPORTIVO (06-12-2017), shishmish (06-12-2017)
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:18.


Powered by vBulletin
Copyright 2006-2019 - Sat Universe