Go Back   Sat Universe > DVB Cards Section > DVB Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

POWERVU with enigma2 and DVBVIEWER NO DVB CARD REQUIRED

DVB Chat

Reply
  #11  
Old 03-06-2015, 10:14  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
stinkefisch stinkefisch is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 155
Thanks: 39
Thanked 260 Times in 80 Posts
Country: Country Flag
Default

I think some people can't follow my instructions so I made a video

https://vid.me/eLPd

Have fun
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to stinkefisch For This Useful Post:
ausfun (03-06-2015), kadirajicom (03-06-2015), shamone (03-06-2015)
  #12  
Old 03-06-2015, 15:46  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
budiarno's Avatar
budiarno budiarno is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Pedada
Posts: 69
Thanks: 95
Thanked 68 Times in 40 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by stinkefisch View Post
I think some people can't follow my instructions so I made a video

https://vid.me/eLPd

Have fun
Your video is intriguing, but I have one thing to ask. Do you think this only works on certain Enigma2 receiver? On my screenshot at page one you can see that I got the channel decrypted but no video and audio at all.

At the debug monitor I got lots of error on my Enigma2. Any ideas bro?
Reply With Quote
  #13  
Old 03-06-2015, 16:07  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
stinkefisch stinkefisch is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 155
Thanks: 39
Thanked 260 Times in 80 Posts
Country: Country Flag
Default

Try to put your receiver in standby and try to stream
Reply With Quote
  #14  
Old 03-06-2015, 16:30  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
kadirajicom kadirajicom is offline
Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 13
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

I have already follow all step instruction on video, I tried on Disney Ch Taiwan Intelsat 19, ECM decrypted but there is no display....
Reply With Quote
  #15  
Old 03-06-2015, 16:40  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ausfun ausfun is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16
Thanks: 140
Thanked 15 Times in 6 Posts
Country: Country Flag
Default

Looks interesting.....
Reply With Quote
  #16  
Old 03-06-2015, 19:06  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
6462 6462 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 11
Thanks: 94
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

guys, I dont have "Include ECM in http streams" in customize menu. so where is it?
DM800HD with GP3.2

Reply With Quote
  #17  
Old 03-06-2015, 19:15  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
barney115's Avatar
barney115 barney115 is offline
Donating Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Eire
Posts: 22,142
Thanks: 54,403
Thanked 96,726 Times in 19,780 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by 6462 View Post
guys, I dont have "Include ECM in http streams" in customize menu. so where is it?
DM800HD with GP3.2
Not possible i think with your Gemini image ..Flash with OpenPLI image
plus next time please Re-Size your screenshot images .
Thnx
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to barney115 For This Useful Post:
6462 (03-06-2015), kadirajicom (03-06-2015)
  #18  
Old 03-06-2015, 19:16  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
antrabe antrabe is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 431
Thanks: 236
Thanked 97 Times in 68 Posts
Country: Country Flag
Default

works with dreambox8000?
Reply With Quote
  #19  
Old 03-06-2015, 19:31  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
kadirajicom kadirajicom is offline
Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 13
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

I use open ATV image of e2. is it possible ?
Reply With Quote
  #20  
Old 03-06-2015, 19:33  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
kadirajicom kadirajicom is offline
Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 13
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by antrabe View Post
works with dreambox8000?
What kind of image do you use ? i use open atv. it's not running on my enigma2
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:31.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe