Go Back   Sat Universe > Other Receivers > Rest of them > Qmax

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Chat software of qmax999

Qmax

Reply
  #11  
Old 04-01-2011, 20:28  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
davilante davilante is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

go qmax tools and choose "goldv2.rar.rar"
Reply With Quote
  #12  
Old 04-03-2011, 10:24  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
sabryt sabryt is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default Thanks

I hope it works for my QMAX Gold - Thank You
Reply With Quote
  #13  
Old 03-07-2012, 15:32  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Ramouza Ramouza is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by ehabfiala View Post
1- go to XXXXXXXXXXXXXXXX
2-download the loader and software for ur receiver
3- connect ur reciver to pc by cable
4- turn on ur reciver and inter standby mod
5- open the loader file and browes to the software u donloaded
6- press start untile u see end on ur reciver
7- rest ur reciver to factory seting then search fo channels agin . and enjoy
THANK U SOOOO MUCH
Reply With Quote
  #14  
Old 03-07-2012, 15:36  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Ramouza Ramouza is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

THERE MIGHT BE SOMETHING I DON'T UNDERSTAND...
XXXXXXXXXXXXXXX
WHERE IS THE LINK ?
Reply With Quote
  #15  
Old 29-09-2012, 02:51  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
0BeNo 0BeNo is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Hi,I have Qmax Gold v1 and i want to set the original software to my receiver as i can't update the current software ,with message "Failed !"

So,I want the original software to update via USB Flash.

Thanks,,
Reply With Quote
  #16  
Old 12-11-2012, 18:04  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
buxom buxom is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

pls give us the link where u can download the software for the pc!
Reply With Quote
  #17  
Old 25-03-2013, 16:48  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
rawdi07 rawdi07 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Post

where can i get the software and loaders for qmax 999 v1
Reply With Quote
  #18  
Old 18-08-2013, 18:29  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
inventor88 inventor88 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

thanx
Reply With Quote
  #19  
Old 07-11-2013, 11:29  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
midojaky midojaky is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

I need new software for Qmax 999-mst h2 mini plz
Reply With Quote
  #20  
Old 31-03-2014, 15:26  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
megamg megamg is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

no answer !
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:32.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe