Go Back   Sat Universe > Emulators & Cardservers > Chat > Oscam Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Method of Opening PowerVu Channels in Enigma2 Using Oscam

Oscam Chat

Reply
  #1961  
Old 14-06-2019, 13:52  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Adriatic22 Adriatic22 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 141
Thanks: 74
Thanked 112 Times in 61 Posts
Country: Country Flag
Default

For this channel,you must use emu protocol, not constantcw.
Constantcw is usually used for biss encryption.Because of that you have "no suitable reader found that can be used for decoding"in log.In constantcw put only caid 2600 for biss encryption.In emu ident you must put and change 1010:000000,instead 101 0:000000.
This is mistake,and emulator will not read it properly.
Reply With Quote
  #1962  
Old 16-06-2019, 17:42  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Rickk Rickk is online now
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2,184
Thanks: 11,099
Thanked 6,691 Times in 1,627 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by Eusebio20 View Post
Goodnight

Thanking the patience of the friend,

I told you that I am new to this part of the oscam management

The recommendation of the friend m35istan, does not work for me. Still giving the same mistake

I just want to read the keys of the SoftCam.Key file

Following the recommendation of the friend EnoSat,

the conf.oscam file, I stay as follows


[reader]
protocol = constcw
device = /etc/tuxbox/config/oscam_1.20/SoftCamd.Key
disablecrccws_only_for = 0E00: 000000
caid = 0500,0604,0E00,1010,2600,2610,4AE1
detect = cd
ident = 0500: 000000,007400.007800,021110; 0604: 000000; 0E00: 000000; 1010: 000000; 2600: 000000; 2602: 000000; 2610: 000000; 4AE1: 000011,000014,0000FE
group = 1


It did not work either

The files that are in the folder /etc/tuxbox/config/oscam_1.20/ config, place an attribute of 0755, to avoid problems of permisology

Annex the log



Status Live Log Config Readers Users Services Files Failban CacheEX Scripts Restart

2019/06/13 21:52:14 00000000 s debug_level=64
2019/06/13 21:52:14 00000000 s (main) System name = Linux
2019/06/13 21:52:14 00000000 s (main) Host name = sf8008
2019/06/13 21:52:14 00000000 s (main) Release = 4.4.35
2019/06/13 21:52:14 00000000 s (main) Version = #1 SMP Tue Apr 16 19:47:19 CEST 2019
2019/06/13 21:52:14 00000000 s (main) Machine = armv7l
2019/06/13 21:52:14 00000000 s (main) Stb model = dm8000
2019/06/13 21:52:14 00000000 s (main) Stb boxtype = sf8008
2019/06/13 21:52:14 00000000 s (main) creating pidfile /tmp/.oscam/oscam.pid with pid 11768
2019/06/13 21:52:14 00000000 s (config) services reloaded: 0 services freed, 0 services loaded, rejected 0
2019/06/13 21:52:14 00000000 s (config) userdb reloaded: 1 accounts loaded, 0 expired, 0 disabled
2019/06/13 21:52:14 00000000 s (main) signal handling initialized
2019/06/13 21:52:14 00000000 s (config) 1 provid's loaded
2019/06/13 21:52:14 00000000 s (config) 8 service-id's loaded in 0 ms
2019/06/13 21:52:14 00000000 s (reader) [constcw] creating thread for device /etc/tuxbox/config/oscam_1.20/SoftCamd.Key
2019/06/13 21:52:14 00000000 s (main) waiting for local card init
2019/06/13 21:52:14 765FBC9B p (constcw) Local reader: (file: /etc/tuxbox/config/oscam_1.20/SoftCamd.Key)
2019/06/13 21:52:14 765FBC9B p (reader) [constcw] proxy initialized, server /etc/tuxbox/config/oscam_1.20/SoftCamd.Key:0
2019/06/13 21:52:14 67864A3E h (webif) webif: decompressed 180855 bytes back into 426064 bytes
2019/06/13 21:52:14 67864A3E h (webif) HTTP Server running. ip=0.0.0.0 port=8080
2019/06/13 21:52:15 00000000 s (main) init for all local cards done
2019/06/13 21:52:15 00000000 s (emmcache) loading emmcache disabled since no reader is using it!
2019/06/13 21:52:15 00000000 s (emmcache) loading emmstats disabled since no reader is using it!
2019/06/13 21:52:15 00000000 s (anticasc) anti cascading disabled
2019/06/13 21:52:15 4F399F68 c (client) plain dvbapi-client granted (dvbapiau, au=auto (1 reader))
2019/06/13 21:52:15 4F399F68 c (dvbapi) dvbapi channelcache loaded from /etc/tuxbox/config/oscam_1.20/oscam.ccache
2019/06/13 21:52:15 4F399F68 c (dvbapi) Detected /dev/dvb/adapter0/demux0 Api: 0, userconfig boxtype: 1 maximum number of filters is 44 (oscam limit is 64)
2019/06/13 21:52:15 4F399F68 c (dvbapi) Detected /dev/dvb/adapter0/ca0 device, total available descramblers: 16
2019/06/13 21:52:15 4F399F68 c (dvbapi) Demuxer 0 ecmpid 0 CAID: 1010 ECM_PID: 03F0 PROVID: 000000
2019/06/13 21:52:15 4F399F68 c (dvbapi) Demuxer 0 found 1 ECMpids and 7 STREAMpids in caPMT
2019/06/13 21:52:15 4F399F68 c (dvbapi) Demuxer 0 no suitable readers found that can be used for decoding!
you also have to read what people write

and what is written here
Quote:
2019/06/13 21:52:15 4F399F68 c (dvbapi) Demuxer 0 no suitable readers found that can be used for decoding!
delete your reader
change the config to [etc / tuxbox / config]
change softcamd.key to softcam.key
restart oscam -> a new emu reader is created save the reader
Reply With Quote
  #1963  
Old 19-06-2019, 21:51  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
equipe73 equipe73 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 71
Thanks: 5
Thanked 2 Times in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by Rickk View Post
here is a simple config that works for me in sf4008

thanks a lot !!!

PU is working very well on my sf4008 !
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:37.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe