Go Back   Sat Universe > Emulators & Cardservers > Chat > CCcam Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Cccam 2.3.8 discussion

CCcam Chat

Reply
  #1  
Old 30-04-2019, 09:41  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
el samak's Avatar
el samak el samak is offline
 
Join Date: Nov 2008
Location: Germany
Posts: 1,933
Thanks: 6,752
Thanked 5,773 Times in 1,614 Posts
Country: Country Flag
Default Cccam 2.3.8 discussion

works very bad on Anadol 4k / Formuler F1 on Sky and HDplus / Freezing all Time
Reply With Quote
  #2  
Old 30-04-2019, 10:04  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
fushkrujs's Avatar
fushkrujs fushkrujs is offline
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,124
Thanks: 979
Thanked 3,694 Times in 924 Posts
Country: Country Flag
Default

that is in test phase
Reply With Quote
  #3  
Old 30-04-2019, 10:44  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
memos memos is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 100
Thanks: 2
Thanked 9 Times in 7 Posts
Country: Country Flag
Default

can i install it to dreambox 800hd see and dreambox 800 hd se v2
Reply With Quote
  #4  
Old 30-04-2019, 11:23  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
niki123's Avatar
niki123 niki123 is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 79
Thanks: 13
Thanked 244 Times in 65 Posts
Country: Country Flag
Default

edit your cccam.prio cccam2.3.8 works fine

P: 0D95:000000
P: 098c:000000
P: 1830:000000
P: 1843:000000
P: 1815:000000
P: 0b02:000000
P: 1810:000000
P: 1802:000000
P: 1880:000000
I: 09c4:000000


stop cccam working end you must rename cccam.mips to CCcam2_3_0 end put this file to usr/bin...restart now cccam

Last edited by niki123; 30-04-2019 at 11:41..
Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to niki123 For This Useful Post:
barney115 (30-04-2019), Cockpit (30-04-2019), eysibey (30-04-2019), josagi (30-04-2019), lik (30-04-2019), manaman (30-04-2019), rqaoud (04-05-2019)
  #5  
Old 01-05-2019, 16:35  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
gilesrm gilesrm is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 6
Thanks: 7
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default Works as is

On my DM8000 worked as is, without changing cccam.prio





Quote:
Originally Posted by niki123 View Post
edit your cccam.prio cccam2.3.8 works fine

P: 0D95:000000
P: 098c:000000
P: 1830:000000
P: 1843:000000
P: 1815:000000
P: 0b02:000000
P: 1810:000000
P: 1802:000000
P: 1880:000000
I: 09c4:000000


stop cccam working end you must rename cccam.mips to CCcam2_3_0 end put this file to usr/bin...restart now cccam
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gilesrm For This Useful Post:
dionysos (01-05-2019)
  #6  
Old 01-05-2019, 16:36  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
gilesrm gilesrm is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 6
Thanks: 7
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

On my DM8000 worked like a charm, with no need to change the cccam.prio
Reply With Quote
  #7  
Old 23-11-2020, 14:48  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
zikazile zikazile is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

pozdrav.
molim za pomoc kako da otvorim kanale na 13e kad udjem u info panel pise using unsupproted cas umesto cccam s-2s .ima li resenje da se to sredi.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to zikazile For This Useful Post:
sonda303 (19-12-2020)
  #8  
Old 30-04-2019, 12:47  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
gladix's Avatar
gladix gladix is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: bucharest/romania
Posts: 132
Thanks: 162
Thanked 108 Times in 53 Posts
Country: Country Flag
Default

arm version ?
Reply With Quote
  #9  
Old 30-04-2019, 13:16  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
^[email protected]@in^ ^G@w@in^ is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 235
Thanks: 307
Thanked 307 Times in 107 Posts
Country: Country Flag
Default

What happened to versions 2.3.3 + + + + ? and why only mips for old box's ?
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to ^[email protected]@in^ For This Useful Post:
barney115 (30-04-2019), foox77 (01-05-2019)
  #10  
Old 30-04-2019, 13:56  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
denisz12 denisz12 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Hi guys,
any update on sky de and cccam, has a fix been found for cccam?
Also does anyone know how I can contact the admin Rocknroll? His PM quota is full but I need to ask him something.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:55.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe