Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Help with setup

Satellite Equipment

Reply
  #1  
Old 10-05-2021, 01:44  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Marko988 Marko988 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2021
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default Help with setup

Hello guys i kindly ask for help i am new to satelite world i have a lot of questions.My goal is to watch sports feeds that i get from sateliweb sat universe etc..



First of all les start with my setup



My dish is a Famaval 180POL prime focus


Κάτοπτρα 180 FIX 180 POL
Reference 1401 1501
Size (mm) 1940 x 1940 1940 x 1940
Frequency Range (GHz) 3,4-4,2 C/10,5-13ku 3,4-4,2 C/10,5-13ku
Gain at 12,75 GHz (dB) 45,9 45,9
Finish Polyester Polyester RAL7035 Polyester RAL7035
Master Clamp (mm) 80 /80 80 /80
Elevation 5º / 55º 5º / 81º
Back Mount Material Galvanized Steel Galvanized Steel
Total Weight (Kg) 33,40 39,80
To move the dish i use a Superjack Actuator QARL 3636+ ,36 inch (91,5cm) heavy duty with a Positioner Moteck V-Box II



I am using a double LNB the first output is connected directly to an octagon ​sf8008 4k and the second output is connected to a PC using tv tuner (HAUPPAUGE WINTV HVR-5525 HD RETAIL) i also installed DVB dream



The technician who installed the Dish also set the possioner some memories for example when i press memory 24 the dish goes to 30W when i press the memory 10 the Dish goes to 10E.



The problem is when i try to manual scan i feed i don t get any signal and the feed won t open althought the possion are correct i think there is a problem with tuner configuration both with the Octagon and the tv tuner card at DVB dream. I would apreciate very much for your help

Best regards



Reply With Quote
  #2  
Old 11-05-2021, 08:35  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Rickk Rickk is offline
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2,413
Thanks: 11,938
Thanked 7,219 Times in 1,796 Posts
Country: Country Flag
Default

your technician has set up the v-boxII as an independent stand alone device.
(it is not connected to the sat receiver).
here you will have to correct manually via east and west button or via resync
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Rickk For This Useful Post:
manic01 (11-05-2021)
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:45.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe