Go Back   Sat Universe > Other Receivers > Rest of them > Manhattan

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Manattan plaza 330

Manhattan

Reply
  #1  
Old 26-04-2010, 18:42  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
HANDGUY's Avatar
HANDGUY HANDGUY is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 11
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default Manattan plaza 330

hi guys


hi im new to satilite but been given a manattan plaza3300 satilite receiver its got two slots but nothing in them

can this be patched to receive anything but fta


thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 30-04-2010, 17:29  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
HANDGUY's Avatar
HANDGUY HANDGUY is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 11
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

hi guys any info please as to how to patch the plaza 3300

I know its a old system but it still works lol
Reply With Quote
  #3  
Old 21-01-2011, 23:42  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
HANDGUY's Avatar
HANDGUY HANDGUY is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 11
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default plaza 330

hi guys

just me again, is there any firmware that will give me extra sat listings, as I cant seem to find THOR with receiver


cheers
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:06.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe