Go Back   Sat Universe > HDTV And Ultra HDTV > VU+ > Vu+ Ultimo 4K Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

it takes a long time to load the channels

Vu+ Ultimo 4K Chat

Reply
  #1  
Old 09-02-2018, 14:43  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
bmb1425 bmb1425 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 88
Thanks: 10
Thanked 9 Times in 6 Posts
Country: Country Flag
Default it takes a long time to load the channels

hi

I have positioner moteck and 24 superjack positioner. in ultimo tuner configuration I chose 2.1 diseq but when I load the channels using channel search , it takes a long time . what is the correct setting that makes the channels to load very quickly?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-02-2018, 16:28  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Tesfer Tesfer is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 58
Thanks: 601
Thanked 59 Times in 25 Posts
Country: Country Flag
Default

Do one satellite at a time - manual tuning - single satellite.

And untick the network scan option in the scan menu.

It helps to have an up to date satellites.xml file.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-02-2018, 16:36  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
bmb1425 bmb1425 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 88
Thanks: 10
Thanked 9 Times in 6 Posts
Country: Country Flag
Default

thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 17-02-2018, 18:54  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
bmb1425 bmb1425 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 88
Thanks: 10
Thanked 9 Times in 6 Posts
Country: Country Flag
Default

still taking a lot of time to load channels because in tuner configuration I choose diseq2.1 to store satellite postion
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:45.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe