Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

MGcamd - Enigma 2

Mgcamd Chat

Reply
  #1  
Old 30-04-2019, 07:32  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Swellu78 Swellu78 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 3
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default MGcamd - Enigma 2

I have an estar Enigma 2 STB with OpenPli 4.0 firmware installed.

Till now I used only cccam but need to swap to MGcamd due to SKY De.

I tried different versions of the MGcamd but to no avail.

Most probably its an issue with the mg_cfg.

Can anyone please help?

Thank you!!
Reply With Quote
  #2  
Old 30-04-2019, 09:25  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Lav's Avatar
Lav Lav is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 256
Thanks: 507
Thanked 383 Times in 145 Posts
Country: Country Flag
Default

MgCamd 1.45c (Mips) with SkyDe support
http://www.sat-universe.com/showthre...post2036999142
__________________
Gde je deda?
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Lav For This Useful Post:
djmx (30-04-2019), Swellu78 (30-04-2019)
  #3  
Old 30-04-2019, 09:58  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
djmx djmx is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 20
Thanks: 14
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Dear @Lav,

Thanks for your answer.
May I jump in please and ask if this version opens TNT France channels on Astra ?
If not, any other emu that opens TNT France other than Oscam/Ncam ?

Thanks a lot
Reply With Quote
  #4  
Old 01-05-2019, 13:36  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Swellu78 Swellu78 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 3
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default Issue with MGcamd 1.45c

Once again thanks a lot1!

I (with your help) managed to make the MGcamd1.45a work.

Only problem is that when I overwrite the 1.45a file (with the 1.45c version) in the bin folder, it stops working and I have to install the .ipk (for 1.45a) again.

Can you help please?

Needless to say that I did not manage to open SKY De
Reply With Quote
  #5  
Old 28-05-2019, 12:53  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
dj999 dj999 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: birmingham
Posts: 281
Thanks: 11
Thanked 79 Times in 57 Posts
Country: Country Flag
Default

at the moment, on my solo with bh179, have cccam213 modified with 238mips(for sky de), and have mgcamd 135a, what do i need to do to be able to used mgcamd for sky de?
__________________
vu+ solo with balckhole 207 and spare dreambox7020 with Nabilo Darkstar II
1.2M channelmaster dish. focussat card with bulsat on gamma for now.
and a sh** load of other stuff
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:25.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe