Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Amiko Mini HD

Amiko HD

Reply
  #1  
Old 07-08-2015, 14:13  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
leggus leggus is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default Amiko Mini HD

Hello All.

I have an Amiko Mini HD which is running clines for UK Sky TV very good, all no problems. (SD only obviously)

A neighbour asked if she could get the same set up, so she bought an identical Amiko Mini HD box. There was no Icon in conditional access to set up IP config, so I downloaded some Firmware from the internet and flashed it into the box.

I then set up a cline from the same provider I use and installed it.

The problem is, that the picture is suffering screen freezes every few seconds.

I have tried her box in my house to rule out internet connection/Satellite dish issues... My box works perfectly in her house. Her box stutters in both my house and her house.

Tried switching the clines around, her cline works fine in my box, so by process of elimination, her cline is fine, as is her internet connection and satellite dish.

What could be the problem? Any Ideas? Thanks in Advance
Reply With Quote
  #2  
Old 07-08-2015, 14:56  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
hasafly hasafly is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 132
Thanks: 49
Thanked 20 Times in 17 Posts
Country: Country Flag
Default

You can try the following tips:
1. Try to install the exactly same firmware as your box.
2. Try to use your CLine on her box.

If the both tips failed, probably your neighbor have a faulty box!

Regards
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:37.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe