Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

How to Patch TM5402HD

Technomate Tutorials

Reply
  #1  
Old 26-11-2012, 15:31  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
malteser66's Avatar
malteser66 malteser66 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Malta
Posts: 107
Thanks: 179
Thanked 27 Times in 17 Posts
Country: Country Flag
Smile How to Patch TM5402HD

you need to have a few files on your usb stick, and copy them off the usb TO the receiver

you need the patch .stb file

you also need the

addon002.stb file

first load the patch, then once this is done, in the same way, load the addon002.stb file

youll now have access to the 8281 menu
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to malteser66 For This Useful Post:
eamocon2000 (18-05-2013)
  #2  
Old 02-02-2013, 13:25  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
grumpyman grumpyman is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

where can i find the addon stb file? The patch rar seems to be just one file.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-02-2013, 14:13  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
FENEKI's Avatar
FENEKI FENEKI is offline
Donating Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: where you see
Posts: 351
Thanks: 4,488
Thanked 1,192 Times in 299 Posts
Country: Country Flag
Default

addon002.stb file @ http://download.for-better.biz/bbs/r...tm5402hd&num=4
__________________
One Inverto Black Ultra Single LNB 0.2db/One Technomate LNB 0.1db Universal Quad Super High Gain/One Triax Dish1.1m/One Triax Dish88m /Satellites 55East to 34.5West/One VIARK DROI 4K DVB-T2/C DVB-S2+ Multistream +Android /One MECOOL KI Pro DVB-T2/C DVB-S2 4K / One TM5402HD M3 wood Add-ON CCcam and Newcamd /One Dark Motor DiSEqC Metal Gear / One TM2600-M3 Motor DiSEqC

Remember Those Good Old Days Humax 5400z 6n1card Seca CAM Matrix CAM Dragon CAM + other Museum Pieces
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to FENEKI For This Useful Post:
Thijs (03-02-2013)
  #4  
Old 02-02-2013, 17:09  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
grumpyman grumpyman is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Thanks v much. What does the addon do? The main patch seems to work ok on its own.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-02-2013, 15:20  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Thijs's Avatar
Thijs Thijs is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Location: Eire
Posts: 101
Thanks: 52
Thanked 59 Times in 46 Posts
Country: Country Flag
Default

this will activate the secret menu (8281) where you put the sealions to unlock more channels with a cardshare
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Thijs For This Useful Post:
merna (04-02-2013)
  #6  
Old 10-11-2014, 20:00  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
iaing iaing is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 3
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

link is broken

is there another link to the addone 2.stb file?
Reply With Quote
  #7  
Old 10-11-2014, 20:02  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
barney115's Avatar
barney115 barney115 is offline
Donating Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Eire
Posts: 23,489
Thanks: 61,242
Thanked 101,508 Times in 20,997 Posts
Country: Country Flag
Lightbulb

Quote:
Originally Posted by iaing View Post
link is broken

is there another link to the addone 2.stb file?
link is Here m8 hopefully you find my post helpfull ? = > http://www.sat-universe.com/showpost...81&postcount=2



Good luck : )
__________________
No Card sharing discussion
Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
All the files available here are kept for experimental and educational purpose only



Forum Rules
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to barney115 For This Useful Post:
Machibist (09-06-2017)
  #8  
Old 22-09-2018, 17:15  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Nigelvernonbrown Nigelvernonbrown is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: Portugal
Posts: 19
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default

I have tried to get the addon 002 stb file , but the above post doesn't seem to get me to it . Can you give me any further guidance please ?
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Nigelvernonbrown For This Useful Post:
manic01 (22-09-2018)
  #9  
Old 22-09-2018, 18:18  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
manic01's Avatar
manic01 manic01 is online now
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,426
Thanks: 7,869
Thanked 1,863 Times in 804 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by Nigelvernonbrown View Post
I have tried to get the addon 002 stb file , but the above post doesn't seem to get me to it . Can you give me any further guidance please ?
TM5402 M3 does not require the addon, it is built in.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to manic01 For This Useful Post:
barney115 (04-06-2019)
  #10  
Old 25-09-2018, 13:33  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Nigelvernonbrown Nigelvernonbrown is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: Portugal
Posts: 19
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default

Thanks. I am still trying to sort this problem out. My latest plan is to start from scratch . I will return the receiver to factory settings . I will download your patch again and put it on a USB stick. When I download the patch and save it to my computer do I need to do anything with the file before I load it on the stick? I very much appreciate your help. No doubt you realise you are dealing with someone who has very little knowledge in these matters.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:26.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe