Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

mutant open atv

CCcam Chat

Reply
  #1  
Old 06-09-2019, 17:08  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
kitkat60 kitkat60 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 202
Thanks: 1
Thanked 8 Times in 8 Posts
Country: Country Flag
Default mutant open atv

i have just bought a mutant dh60 and came with openatv image 6.3 i have tried every way to install cam panell manager on it ipk to temp but nothing shows up
Reply With Quote
  #2  
Old 06-09-2019, 17:23  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Ferret's Avatar
Ferret Ferret is offline
Marching On Together !
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,479
Thanks: 16,810
Thanked 19,571 Times in 7,756 Posts
Country: Country Flag
Default

They have changed so much recently

Try the red button do you have a cam panel there ?

Just trying to see what you installed and done.
__________________

VU+ Duo2
Japhar DM8000
A8P DM800SE
Amazon Fire TV Box 2nd Gen
T95Z Plus S912 3GB+16GB
TX3 Mini
Reply With Quote
  #3  
Old 06-09-2019, 21:08  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
kitkat60 kitkat60 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 202
Thanks: 1
Thanked 8 Times in 8 Posts
Country: Country Flag
Default

pre loaded atv tried ipk to temp but not showing up anywere its multiboot and can install other imeges online openspa ect they work its fast zaping and thay say you can load kodi on it as well
Reply With Quote
  #4  
Old 06-09-2019, 21:29  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Ferret's Avatar
Ferret Ferret is offline
Marching On Together !
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,479
Thanks: 16,810
Thanked 19,571 Times in 7,756 Posts
Country: Country Flag
Default

Which softcam IPk did you use.

Still a bit vague mate to offer decent advice.
__________________

VU+ Duo2
Japhar DM8000
A8P DM800SE
Amazon Fire TV Box 2nd Gen
T95Z Plus S912 3GB+16GB
TX3 Mini
Reply With Quote
  #5  
Old 06-09-2019, 21:38  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Ferret's Avatar
Ferret Ferret is offline
Marching On Together !
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,479
Thanks: 16,810
Thanked 19,571 Times in 7,756 Posts
Country: Country Flag
Default

Try the attached and this mate

Extract zip
Copy the softcam-feed-mipsel_x.x_all.ipk to "TMP" on your STB via FTP.
Now on your STB press the Blue botton on the remote and go to Plugins » IPK Installer » Memory /tmp » Intall Extensions » Select:
softcam-feed-mipsel_x.x_all.ipk let it install and reboot.

Now press the Green Button
Exit and press the Blue Button and now you should have the Softcam Panel were you can install and manage your softcams,
Attached Files
File Type: rar softcam-feed-universal_6.rar (933 Bytes, 9 views)
__________________

VU+ Duo2
Japhar DM8000
A8P DM800SE
Amazon Fire TV Box 2nd Gen
T95Z Plus S912 3GB+16GB
TX3 Mini
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ferret For This Useful Post:
candyman2 (08-10-2019)
  #6  
Old 06-09-2019, 22:40  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
technodvl2's Avatar
technodvl2 technodvl2 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 244
Thanks: 75
Thanked 119 Times in 85 Posts
Country: Country Flag
Default

you dont see softcam panel until you have softcam installed

plugins
green button
softcams

you may have the old softcam feed

dcc telnet

wget -O - -q http://updates.mynonpublic.com/oea/feed | bash
__________________
1.8m powered by a dream
Vu+ Zero4K
Zgemma h7s for iptv
DM800SE
DM800HD
VU+duo
谢谢

Last edited by technodvl2; 06-09-2019 at 23:00..
Reply With Quote
  #7  
Old 07-09-2019, 10:47  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
kitkat60 kitkat60 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 202
Thanks: 1
Thanked 8 Times in 8 Posts
Country: Country Flag
Default

got it sorted thanks a lot ferret technod as always top men
Reply With Quote
  #8  
Old 07-09-2019, 10:57  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
mitngan mitngan is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 30
Thanks: 73
Thanked 16 Times in 9 Posts
Country: Country Flag
Default

Download the file and install ipk for openatv
https://www.mediafire.com/file/1t4ht...0_all.ipk/file
Reply With Quote
  #9  
Old 07-10-2019, 22:22  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
zmichel zmichel is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default cccam 2.3.0 on openatv 6.3

Hi,
Did anybody install cccam 2.3.0 on Openatv 6.3?
I installed the cccam 2.3.2 who is delivered in the aktual softcam feed plugin, but my lines work not well

How can i solve this issue?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:54.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe