Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

POWERVU Problem

Octagon SF8008

Reply
  #21  
Old 20-06-2019, 17:03  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Rickk Rickk is offline
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2,338
Thanks: 11,552
Thanked 7,055 Times in 1,746 Posts
Country: Country Flag
Default

mtn 57°E + 20°W that is currently not to decrypt
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Rickk For This Useful Post:
oys (20-06-2019)
  #22  
Old 20-06-2019, 18:08  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Asaawe Asaawe is offline
Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 13
Thanks: 7
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Not clear, can you explain more .... I have TS Recode , if you can decrypt it.
Reply With Quote
  #23  
Old 20-06-2019, 20:00  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Rickk Rickk is offline
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2,338
Thanks: 11,552
Thanked 7,055 Times in 1,746 Posts
Country: Country Flag
Default

mtn does not work anymore

Originally Posted by Anubis_Ir
The problem is this line:
`Mode CW: 1 (in use)`
We don't have a firmware which contains CW-Modes 1 & 2. Western firmware's do not contain this one!
Reply With Quote
  #24  
Old 24-06-2019, 09:55  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
paramun paramun is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 1
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Post PowerVu Problem

Hello, please help - I do not update the PowerVu keys on 4.8E and 0.8W channels. Can anyone send me the correct softkam.key. AFN 9E is updated but 0.8W and 4.8E do not want. I have Zgemma h9.h with Open Pli 7 installed.
Reply With Quote
  #25  
Old 24-06-2019, 21:48  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Rickk Rickk is offline
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2,338
Thanks: 11,552
Thanked 7,055 Times in 1,746 Posts
Country: Country Flag
Default

but that's the wrong area this is about octagon 8008

softcam.key
https://www.sat-universe.com/showpos...5&postcount=29
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Rickk For This Useful Post:
oys (24-06-2019), stas502 (07-07-2019)
  #26  
Old 25-08-2019, 18:56  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
SatEze SatEze is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 109
Thanks: 50
Thanked 102 Times in 39 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by Asaawe View Post
I've just installed newest oscam and now it's functioning very well .
I grabbed Softcam key file from another place .

Because i did this both on same time dont which was not correct previously .

@Rickk ; your config folder helped lot ; Thanks for it
@Maumixio and others did a great job.

Thanks and Thanks lot !!!!!!!! Yahooooooo!!!!
From where?
Reply With Quote
  #27  
Old 19-09-2019, 05:51  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Asaawe Asaawe is offline
Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 13
Thanks: 7
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

From another Reciver .
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:13.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe