Go Back   Sat Universe > HDTV And Ultra HDTV > Dreambox HD Models > DM 520HD Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

To find DM 520 hd japhar supersim3

DM 520HD Chat

Reply
  #1  
Old 05-01-2019, 14:39  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
arnold84 arnold84 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 14
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default To find DM 520 hd japhar supersim3

My question: Where can I buy on-line a DM 520 with supersim3 japhar?
Thank you
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to arnold84 For This Useful Post:
toysoft (06-01-2019)
  #2  
Old 05-01-2019, 16:44  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
zappaf zappaf is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 214
Thanks: 156
Thanked 73 Times in 60 Posts
Country: Country Flag
Default

My question; WHY?
__________________
Vi de och a tu e via ta me a
Reply With Quote
  #3  
Old 05-01-2019, 17:10  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
arnold84 arnold84 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 14
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default

My dm 500hd is just obsoleted; I want change it; dm 520 japhar is best supported in this forum and it has more ram and prices reasonables
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to arnold84 For This Useful Post:
toysoft (06-01-2019)
  #4  
Old 05-01-2019, 17:22  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Hum@xel's Avatar
[email protected] Hum@xel is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: The Top of The World
Posts: 160
Thanks: 831
Thanked 111 Times in 60 Posts
Country: Country Flag
Default

I dont think they are selling 520 only 500.

Regards [email protected]
__________________
Humax 5400, Samsung 9500,
DM500, DM600 DM800seHD DM8000HD
AB Ipbox250pvr, AB ipbox 9000HD
Dish: 2x80cm + Maximum T-90
Cam: Diablo2wifi, Mr, conax LED: Full HD 47" dvb-c/t/s
Reply With Quote
  #5  
Old 06-01-2019, 01:24  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
toysoft's Avatar
toysoft toysoft is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,167
Thanks: 231
Thanked 1,236 Times in 491 Posts
Country: Country Flag
Default

You can buy a clone and then replace the sim by the Japhar, as the clone (sim 2.30) is really not properly supported, so better yes to upgrade it then to Japhar Sim.

TS

Quote:
Originally Posted by arnold84 View Post
My question: Where can I buy on-line a DM 520 with supersim3 japhar?
Thank you
Reply With Quote
  #6  
Old 06-01-2019, 17:53  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
arnold84 arnold84 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 14
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default

It’s at their own risk to chance the sim; I’m afraid to do it
Reply With Quote
  #7  
Old 07-01-2019, 00:38  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
toysoft's Avatar
toysoft toysoft is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,167
Thanks: 231
Thanked 1,236 Times in 491 Posts
Country: Country Flag
Default

It's as simple as changing a sim in a mobile phone,

TS
Reply With Quote
  #8  
Old 07-01-2019, 17:36  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
arnold84 arnold84 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 14
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default

Really?. I buy a original dm then I will decide. Thanks
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to arnold84 For This Useful Post:
toysoft (07-01-2019)
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:04.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe