Go Back   Sat Universe > HDTV And Ultra HDTV > Other HDTV Receivers > Opticum - Globo HD > HD 9XXX

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Opticum 9500 HD crashing during BOOT

HD 9XXX

Reply
  #11  
Old 29-04-2010, 22:34  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
a_mana a_mana is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

BTW.. is there any solution to boot the box from USB (overide the damaged software) then to upgrade? i though of flashing Linkux, i have all files, but there is no way yet to flash opticum_9500_linux.dld first. any advice?
Reply With Quote
  #12  
Old 30-04-2010, 09:06  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
zlodeus zlodeus is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Location: RND
Posts: 8
Thanks: 3
Thanked 6 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default

Which model of receiver do you have?
only firmware with id 03000200 is situable!
about 1.0.86 FW, please use this one http://www.sat-universe.com/showpost...66&postcount=5 (better dowload in .bin extension from official site)
If you not understand what you doing please not start it, otherwise only one way goes to service firm.
Reply With Quote
  #13  
Old 01-05-2010, 03:15  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
a_mana a_mana is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

hi again and thanks for help..i have Opticum 9500 PVR 2C1 2CX E PlUS, the plain error now is that the software which is installed last time was Yumato, and seems it is not for this STB's Hardware.
i tried to cheat by using Yomato Uploader to flsh it with Original dld or bin files.. but i failed.
the last hope now is to transfer the softeware from STB to STB, i am waiting other reciever now, but i am still not sure if it will work.
and for BIN origial boot , is there any other uploader than AVUPGRADE7101?
if you know about Yomato, do they have uploader for STi7101?
rgds
Reply With Quote
  #14  
Old 04-05-2010, 13:19  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
zlodeus zlodeus is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Location: RND
Posts: 8
Thanks: 3
Thanked 6 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default

Yumatu HD ID is 03000100. it was hacked software for Opticum 9500, by ID change. Now this FW is very old , you can try to search HD_230409_03000100_yumatu_xbox_ps_1.1.02_all _GLOBO_Merge.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:02.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe