Go Back   Sat Universe > Other Receivers > Dgstation > Relook Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

ipbox200s and gemini images

Relook Chat

Reply
  #11  
Old 26-08-2013, 09:57  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
diaa aa diaa aa is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

i canat downolad the soft why
Reply With Quote
  #12  
Old 10-09-2013, 23:21  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
snurre21 snurre21 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Does anybody have a link for an uboot for enigma?
Reply With Quote
  #13  
Old 26-07-2014, 21:46  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
petrisor petrisor is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

I have installed SifTeam-1.9.4-200 image and then 'serial_uboot_64' on my ipbox200. Now, when i start the box, appears 8888 on display and nothing happens. I guess I should not have installed 'serial_uboot_64'. What can i do ?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:53.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe