Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

itgate tgs 200

ITgates

Reply
  #1  
Old 02-01-2011, 12:26  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
zizou54 zizou54 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default itgate tgs 200

i have a problem with my itgate tgs 200, i flash it with EDG Némesis 5.0 and when the flash is finish the itgate reboot but there is a problem because i can't go to the menu. When i flash it with an official flash it works. Can you tgive a solution because i need cccam with the image.
thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-01-2011, 13:34  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
zizou54 zizou54 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

nobody to help me ??
Reply With Quote
  #3  
Old 02-01-2011, 13:41  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
nimou6's Avatar
nimou6 nimou6 is offline
 
Join Date: May 2008
Posts: 447
Thanks: 658
Thanked 1,956 Times in 387 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by zizou54 View Post
nobody to help me ??
flash it with the official EDG NEMESIS 4.4,EDG NEMESIS 5.0 is not official image by EDG NEMESIS TEAM

http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=100291
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 02-01-2011, 14:08  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
zizou54 zizou54 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

the cccam is in, because i'm novice, if you can explain me.
thanks a lot.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-01-2011, 14:16  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
nimou6's Avatar
nimou6 nimou6 is offline
 
Join Date: May 2008
Posts: 447
Thanks: 658
Thanked 1,956 Times in 387 Posts
Country: Country Flag
Default

you can use my Update with cccam_2.2.1

http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=197224
__________________
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nimou6 For This Useful Post:
fcporto (02-01-2011)
  #6  
Old 02-01-2011, 14:33  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
zizou54 zizou54 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

thanks for your replu but i have flashed with EDG-Nemesis-4.4 and when i boot the itgate, i can see in the led an error : Ed9 ?? there is a problem ??
Reply With Quote
  #7  
Old 02-01-2011, 14:41  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
nimou6's Avatar
nimou6 nimou6 is offline
 
Join Date: May 2008
Posts: 447
Thanks: 658
Thanked 1,956 Times in 387 Posts
Country: Country Flag
Default

when the box boot is normal to see EDG moving on the LED
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 02-01-2011, 14:41  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
nimou6's Avatar
nimou6 nimou6 is offline
 
Join Date: May 2008
Posts: 447
Thanks: 658
Thanked 1,956 Times in 387 Posts
Country: Country Flag
Default

but don't forget to do reset factory after flash
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 02-01-2011, 14:55  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
zizou54 zizou54 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

i can't enter in the menu, i can't do anything with the itgate. so it's impossible to do a reset factory ?? i'm lost...
Reply With Quote
  #10  
Old 02-01-2011, 15:29  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
nimou6's Avatar
nimou6 nimou6 is offline
 
Join Date: May 2008
Posts: 447
Thanks: 658
Thanked 1,956 Times in 387 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by zizou54 View Post
i can't enter in the menu, i can't do anything with the itgate. so it's impossible to do a reset factory ?? i'm lost...
put your BOX OFF and re-put it ON from the switch of the back,pressing in the same time on ch+ of your box after choose factory reset
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:15.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe