Go Back   Sat Universe > Other Receivers > D-Box > D-Box Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Multiple dbox control

D-Box Chat

Reply
  #1  
Old 24-04-2010, 09:38  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
carrera carrera is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Question Multiple dbox control

Hi,

I want to control 2 dboxes at the same time. Is there a way to "pair" a remote control to a particular box, or switch to a set of alternate remote contol codes to allow this ?
Reply With Quote
  #2  
Old 23-11-2010, 01:12  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ilbahja ilbahja is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 6
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

i think you can do this without remote via network pc but this way is slow
Reply With Quote
  #3  
Old 09-01-2011, 23:46  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
nocarder nocarder is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by carrera View Post
Hi,

I want to control 2 dboxes at the same time. Is there a way to "pair" a remote control to a particular box, or switch to a set of alternate remote contol codes to allow this ?
I've never heard of anything like this before....maybe the web interface can be a solution as mentioned above!
Reply With Quote
  #4  
Old 24-03-2011, 19:36  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
pero1 pero1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Ususaly, neutrinos for dbox2 got more better web server than E1, any kind.
Exept control functios and configurations you can get livestram on vlc on PC and on same time watching other channel(on same transporder)ln TV.
For that is best yWeb server used on neutrionos for dbox2.

Dbox2 is still nice machine whith fully open HW, and SW of course. Solving driver problem for MMC/SD cards it coud make live stream recording on that media.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:27.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe