Go Back   Sat Universe > HDTV And Ultra HDTV > VU+ > Vu+ Ultimo 4K Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

How to add new satellite?

Vu+ Ultimo 4K Chat

Reply
  #1  
Old 07-12-2017, 16:48  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
dog-man's Avatar
dog-man dog-man is offline
 
Join Date: Jul 2010
Location: la la Land
Posts: 1,666
Thanks: 617
Thanked 1,771 Times in 818 Posts
Country: Country Flag
Default How to add new satellite?

How do I add a new satellite to my list of available sats?
I use OpenPLi v6.1 and they have yet to add 1.9E Bulgaria Sat.

Can I add it myself?
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dog-man For This Useful Post:
Car123 (30-07-2019)
  #2  
Old 30-07-2019, 18:43  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Car123 Car123 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 6
Thanks: 9
Thanked 2 Times in 1 Post
Country: Country Flag
Default

What satellite box u using that would be a help
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Car123 For This Useful Post:
kugujen (30-07-2019), manic01 (30-07-2019)
  #3  
Old 30-07-2019, 18:49  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
kugujen kugujen is offline
 
Join Date: Feb 2009
Location: Eurasia
Posts: 7,895
Thanks: 4,893
Thanked 34,007 Times in 7,637 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by Car123 View Post
What satellite box u using that would be a help
Thanks for your help, but I suppose since 2017, DOG-MAN has been able to solve his problem
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to kugujen For This Useful Post:
manic01 (30-07-2019), vakula (30-07-2019)
  #4  
Old 30-07-2019, 19:03  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
dog-man's Avatar
dog-man dog-man is offline
 
Join Date: Jul 2010
Location: la la Land
Posts: 1,666
Thanks: 617
Thanked 1,771 Times in 818 Posts
Country: Country Flag
Default

Did I not update this? Naughty me. Yes, I did find out and am happy.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to dog-man For This Useful Post:
kugujen (30-07-2019), manic01 (30-07-2019)
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:05.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe