Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Oscam for SF8008

Octagon SF8008

Reply
  #1  
Old 12-01-2019, 00:03  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
kebien kebien is offline
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,105
Thanks: 12
Thanked 1,355 Times in 578 Posts
Country: Country Flag
Default Oscam for SF8008

Trying to find latest OSCAM build for this box.
The ones I tried are SH4 and mips from Oscam files section,but none of them execute.

Thanks in advance
Reply With Quote
  #2  
Old 12-01-2019, 00:21  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
juli13's Avatar
juli13 juli13 is offline
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 9,570
Thanks: 6,341
Thanked 50,641 Times in 8,419 Posts
Default

Since it has a dmips cpu, try arm oscam.
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 12-01-2019, 00:24  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
maumixio's Avatar
maumixio maumixio is offline
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,405
Thanks: 2,537
Thanked 9,542 Times in 1,969 Posts
Country: Country Flag
Default

with or without emu put in urs/bin (overwrite) and give attributes 755

http://www.sat-universe.com/showpost...&postcount=114


Code:
  • Process ID: 3595 Access from: 192.168.178.29 Run as: root sf8008 Up Time: 01d 02:10:52
  • OSCam: 1.20_svn Build: r11460 Compiler: arm-newnigma2-linux-gnueabihf
Reply With Quote
  #4  
Old 12-01-2019, 01:01  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
kebien kebien is offline
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,105
Thanks: 12
Thanked 1,355 Times in 578 Posts
Country: Country Flag
Default

Thanks you very much,found it.
And is working fine.

I am using atv 6.2,does it have an emu panel?
Reply With Quote
  #5  
Old 14-01-2019, 19:38  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
kebien kebien is offline
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,105
Thanks: 12
Thanked 1,355 Times in 578 Posts
Country: Country Flag
Default

Some more questions.

I installed oscam and since openatv 6.2 image I am using does not have any emu panel,I inserted a link to a start script in /etc/rc.local
Very simple,and now Oscam runs at boot and no need to run it manually.

But I have seen screen shots of this same image with a list of softcam to download from plugin menu.
Mine does not list softcam as an option.
Is there a need to update something to access the softcams?

In any case,I'd like an emu panel,but can't see how to download from plugin menu.

Overall,this is a good receiver,a bit buggy,but fun to play with.
Oscam works for me on all powervu without stream relay,tandberg and biss.
Reply With Quote
  #6  
Old 14-01-2019, 22:14  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
georgeflu's Avatar
georgeflu georgeflu is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 393
Thanks: 466
Thanked 400 Times in 195 Posts
Country: Country Flag
Default

there is a softcam panel,which is activated when you install an .ipk for the image (the .ipk is not nessecary,you just have to install the right camscripts in the right place, an older .ipk for the image could be usefull).
a few time ago,everything was easy, but for a reason,the atv team took off line the emus...
Reply With Quote
  #7  
Old 14-01-2019, 22:18  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
georgeflu's Avatar
georgeflu georgeflu is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 393
Thanks: 466
Thanked 400 Times in 195 Posts
Country: Country Flag
Default

there are a few infos (emus) here http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=292779

you can install this oscam, and than just rename/replace with a new one...
Reply With Quote
  #8  
Old 09-07-2019, 04:06  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
jdavid22 jdavid22 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 64
Thanks: 284
Thanked 18 Times in 17 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by kebien View Post
Some more questions.

I installed oscam and since openatv 6.2 image I am using does not have any emu panel,I inserted a link to a start script in /etc/rc.local
Very simple,and now Oscam runs at boot and no need to run it manually.

But I have seen screen shots of this same image with a list of softcam to download from plugin menu.
Mine does not list softcam as an option.
Is there a need to update something to access the softcams?

In any case,I'd like an emu panel,but can't see how to download from plugin menu.

Overall,this is a good receiver,a bit buggy,but fun to play with.
Oscam works for me on all powervu without stream relay,tandberg and biss.
Kebien good night could you help to open the chs in tandberg? I have an octagon that I have managed to configure with Pvu and Biss works very well with these two systems but with tandberg even though in the log of oscam the ecm are found in the continuous tv in black.
Reply With Quote
  #9  
Old 09-07-2019, 12:45  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
kebien kebien is offline
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,105
Thanks: 12
Thanked 1,355 Times in 578 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by jdavid22 View Post
Kebien good night could you help to open the chs in tandberg? I have an octagon that I have managed to configure with Pvu and Biss works very well with these two systems but with tandberg even though in the log of oscam the ecm are found in the continuous tv in black.
Couple questions :
Are you sure you are using the right keys for this tandberg channels?
Are you sure of your oscam configuration?
If you post a log from the moment you switch to this channel we might have a better idea of what could be wrong.
Some tandberg channels delay to show video when switched to,I noticed.Did you wait enough?
Reply With Quote
  #10  
Old 09-07-2019, 23:07  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
jdavid22 jdavid22 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 64
Thanks: 284
Thanked 18 Times in 17 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by kebien View Post
Couple questions :
Are you sure you are using the right keys for this tandberg channels?
Are you sure of your oscam configuration?
If you post a log from the moment you switch to this channel we might have a better idea of what could be wrong.
Some tandberg channels delay to show video when switched to,I noticed.Did you wait enough?
Hello good afternoon, after getting into review and with the suggestions, I got to the point of reviewing again the current keys for the 105w and surprise, they had changed .... corrected this everything is working 100%. I have a Duo2 working so the configuration and everything else is correct. Thanks friend Kebien
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:42.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe